2777
2789
عنوان

مامانایی که بچشون اوتیسمه

253 بازدید | 39 پست

تو 1 سالگی چه علائمی داشتن 

خواهشا بگین ؟

پسر من ۲۱ ماهه هست 

اشاره نداره اصلا 

حرف نمیزنه حتی کلمه فقط دردر میگه موقع بیرون رفتن

واکنش به اسمش ضعیفه 

فرق منو اطرافیان رو نمیدونه 

دقت و تمرکز کمه 

از حرفامون فقط فعل هارو میفهمه مثل بیا ،بخور ،بنوش، اومد

میگم جورابتو بپوش میفهمه 

موهاشو شونه می‌کنه 

دست دست بلده 

بای بای بلده 

بزن قدش بلده 

ماشین بازی بلده 

انداختن حلقه هارو بلده

به جایی خیره نمیشه 

خودشو میزنه 

اطرافیان رو میزنه 

بازی با بچه هارو بلد نیست 

از نور و اب میترسه 

وسایل پرت می‌کنه 

غذا نمبخوره فقط با دستش له می‌کنه 

نو نوزادی عفونت شدید گرفت ولی دکترا گفتن سالمه الان نمیدونم اینا علائمه عفونته یا اوتیسم 

ببخشید طولانی شد به یه مادر غمگین کمک کنید 

کار درمان و گفتار درمان میبرم گریه میکنه

عزیزم تجربه ای ندارم اما یکی از بستگانم گفتار درمانی . دختر جوان و خییییلی کاربلد و با حوصله تو اینستا باهاش مشورت کن . متاسفانه فرزندتان علایم خوبی نداره . تو گوگل سرچ کن .. مطب گفتار درمانی طراوت رودسر..... پیجش میاد . اسمش دکتر سید عارفه داوطلب ...خیلی عالیه کارش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تجربه ای ندارم اما یکی از بستگانم گفتار درمانی . دختر جوان و خییییلی کاربلد و با حوصله تو اینس ...

حالا فکر نکنی تبلیغ کردم بهش پیام بده حتما جواب میده واسه مشاوره پولم نمیگیره

خوب انگار ارتباطش با خودت ضعیفهچرا شما با بقیه براش فرقی نداریپیشش میخوابیشیر خشک دادیشاغل هستی

ارتباط چشمشیش خوبه یعنی معمولیه

شاغل نیستم ولی از مهر قراره برم 

شیرخشکیه اره

ارتباط چشمشیش خوبه یعنی معمولیهشاغل نیستم ولی از مهر قراره برم شیرخشکیه اره

ببین اوتیسم نداره

ولی حتما باهاش کم حرف میزنی

زیاد پارک نمی‌براش

حرف زدن والدین با بچه، تاثیر زیادی در زود حرف زدن داره

ببین یه دکتر متخصص کودکان ببر اگه خدایی نکرده شبه اوتیسم باشه یه شربت هست اسمش نوتروپیل باید حتما متخصص تجویز کنه اینو صبح به صبح باید پنج سی سی بدی ممکنه موقع تولد درست اکسیژن به مغزش نرسیده باشه ببین باید صبور باشی خیلی براش شعر بخون کارت میوه ها و رنگ ها و اشیا را بگیر هی بهش نشون بده تکرار کن

ببین خواهرانه بهت میگم هیچ چیز و هیچ کس جز بچه ات مهم نیست یه مدت فکر کار را بذار کنار بچسب به بچه ات تا پیشرفت کنه این بچه ها تا یه سنی خیلی خوب پیشرفت میکنن منم پسرم همینطور بود خداروشکر خوب شد

ببین خواهرانه بهت میگم هیچ چیز و هیچ کس جز بچه ات مهم نیست یه مدت فکر کار را بذار کنار بچسب به بچه ا ...

یعنی پسرتون همه علائم پسر منو داشت؟؟؟

متاسفانه از استخدامی قبول شدن نمیدونم قراره چیکار کنم از مهر گفتم برم سر کار معلم شدم 

ولی مامانم از من بهتر بلده نگهداره خونشون حیاط داره و خیلی مهربونه