2777
2789
عنوان

تا حالا شده یه چیزی رو چند تا بخرین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 29 پست

اره اگر چیز خوبی باشه ارزشش داره مثلا یکسری محصولات پوستی

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

اره من توهمه چی اینجوریمبعدش همون اولیم دلمو میزنه رسما پولمو ب فاک میدم فقط

منم 

من تا یکی دومی میخرم اولی خیلی زود دلمو میزنه 

ولی اگه نخرم هم بازم خیلی ذهنم درگیر میشه که چرا نخریدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه همه چی رو دو تا میخرم. حتی وسیله‌ای که فقط یه بار قراره به کار بیاد. نمیدونم چرا انگار یکی باشه همش استرس خراب شدنشو دارم با اینکه خیلیم خوب همه چیو نگه میدارم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

آره من 

اسمش مشکل نيست که

مثلا من نوع کرم ضد آفتاب  یا رنگ مویی که استفاده می کنم یا ماسک مو و شامپو بدون سولفات  گاهی  باید چند مغازه براشون سر بزنم .براي همين چند تا میگیرم با هم 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

منم من تا یکی دومی میخرم اولی خیلی زود دلمو میزنه ولی اگه نخرم هم بازم خیلی ذهنم درگیر میشه که چرا ن ...

دقیقااا

اصلا خیلی رومخ این اخلاق

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
مثل امروز من 😂😂ماه پیش مانتو گرفتم امروز باز رفتم بیرون یکی دیگه گرفتم

حالا لباس خوبه 

من یه دو سالی میشه همش لوازم آرایشی میخرم نمیدونم چرا اینقدر وسوسه شدم مثلا یه شلوار برای بیرون لازم دارم میرم اینو بخرم با خودم میگم حالا که زیاد واجب نیس با همون پول میرم محصولاتی که کم یا ندارم رو میخرم😂😶

حالا لباس خوبه من یه دو سالی میشه همش لوازم آرایشی میخرم نمیدونم چرا اینقدر وسوسه شدم مثلا یه شلوار ...

به این فکر کن که شاید بعدش مارک بهتری رو ببینی و بخوای امتحانش کنی دیگه نمیخری😅

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

آره من اسمش مشکل نيست کهمثلا من نوع کرم ضد آفتاب یا رنگ مویی که استفاده می کنم یا ماسک مو و شامپو ب ...

خب آخه یکی به من گفت چون روانی داری😐 واسه همین واقعا اون لحظه فکر کردم فقط منم اینطوریم

من بارها مانتو یا کفش مجلسی خریدم دیدم عالیه فرداش مجدد خریدم و گذاشتم کمدمن فقط عادت دارم چیزهای خی ...

باورت میشه من اگه دوباره اونو نخرم بعدش غیب میشه یا خیلی گرون میشه 

اگه بخرم تا چند سال تو مغازه ها هس😑

خب آخه یکی به من گفت چون روانی داری😐 واسه همین واقعا اون لحظه فکر کردم فقط منم اینطوریم

چه حرف ها 

خودش مشکل روانی داره 😁

اتفاقا نشان دهنده ی آینده نگري و خوش فکري هست .

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱