2777
2789
عنوان

جانشینی امام علی ع

76 بازدید | 4 پست

عید غدیر از بزرگترین عید‌های شیعیان است. در هجدهم ذی‌الحجه سال دهم هجری، پیامبر (ص) در حجه الوداع با نازل شدن آیه تبلیغ به فرمان خداوند امام علی (ع) را به جانشینی خود برگزید و هزاران نفر در این ماجرای بزرگ حضور داشتند و با امام علی (ع) بیعت کردند و ولایتمداری امام علی (ع) را تصدیق کردند. اما متاسفانه پس از رحلت پیامبر (ص) برخی جانشینی امام علی (ع) را تکذیب کردند و در محلی جمع شدند و فرد دیگری را برای جانشینی پیامبر (ص) انتخاب کردند و به حکم خداوند متعال توجهی نکردند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حضرت محمد دست امام علی رو گرفتن بالا بردن فرمودن علی ، وصی ، ولی ، و جانشین من است در گرمای صحرای عربستان ، ولی بعضی از یاران حضرت محمد قبول نکرد گفتن علی رو برای دوستی دستش بالا برده ، ایا مورد قبول در گرمای صحرای عربستان پیامبر به همه بگن جمع بشید و حتی کسانی که کلی از راه رو رفته بودن بر گشتن بگن علی دوست منه ، خوب اینو که همه می دونستن چون پیامبر حضرت علی هر روز باهم لودن ، همه می دونستن علی به جای پیامبر خوابیده تا پیامبر از شره دشمنی کفار فرار کنه ، همه می دونستن امام علی داماده پیامبر و دیگه نیازی نبوده پیامبر همه رو تو گرما جمع کنن دست علی رو بالا ببره که ثابت کنه دوستن ، امان از جهل