2777
2789
عنوان

خاطره زایمان و بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جوونم اون لوپاشو جان من گاز بگیر خدا حفظش کنه

مرسی عزیزم. گاز که بگیرم باید یه ساعت راهش ببرم تا اروم شه ولی بوسش میکنم عزیزم لطف داری

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
آخی...من سه بار زایمان کردم یادم افتاد یعنب سه تا خاطره باید بگم ??خخخ 

منم این دومی بود ولی سر این بیشتر از دخترم استرس داشتم.

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
😢😢😢😢😢😢 یلنی چشام پف کرد از گریه باورت میشه😁😁😊😊

😨😨😨😨😨😨😨😨خاطره زایمان منو بخونی فک کنم ضجه بزنی خیلی بد و افتضاح بود

همسـرم هیچ وقت تورانخواهم بخشــید..
😢😢😢😢😢😢 یلنی چشام پف کرد از گریه باورت میشه😁😁😊😊

چه روح لطیفی داری.

ساعت 1:50 دقیقه شد که با یه دردی مثل موج که از بالای دلم شروع تا پایین دلم. اصلا توجه نکردم.خوابیدم ...

خاطره زایمان شما هم عالی بود

منم روز ۲۳شهریور ۱۳۹۳ وقت دکتر داشتم برا کنترل هفته ۳۷بودم چون من زایمان طبیعی خواسته بودم قرار بود اونروز دکتر معاینم کنه ببینه طبیعی میشه یا نه شوهرمن شیفت شب بود خسته بود رفتیمو وزنمو گرفت فشارمو گرفت به بغل دستیش یه چیزی گفت بعد یه آزمایش ادرار اورژانسی برام نوشت گفت برو پایین اینو انجام بده جوابشو زود بیار رفتیم آزمایشو دادم ساعت یازده ظهر بود شوهرمم کم کم داشت خوابآلودگیش بیشتر میشد هی میگفت بیا بریم فردا میام نتیجه رو بگیریم اما نمیدونم یه چیزی ته دلم بهم اجازه نمیداد بیخیال بشم شوهرم گفت برای آخرین بار میرم از پذیرش بپرسم اگه آماده شد ک هیچ اگه نشد میریم فردا میایم گفتم باشه قربون خدا برم همینکه رسید جلو پذیرش اسممو صدا زدن گرفتیم بردیم بالا همینکه دکتر نگاه کرد گفت باید اورژانسی بستری بشی وای خدا چه حالی شدم گفتم من الان آمادگی ندارم گفت فشارت ۱۵شده گفتم بمونه فردا گفت اگه بمونی نه ماه زحمتت به باد میره گفتم برم خونه بیام گفت ۷عصر بیمارستان باش رفتم خونه وسایلامم از قبل جم و جور کرده بودم حموم و نهار و کارای عقب مونده رو انجام دادم هیچ یادم نمیره خونمم جارو کشیدم😂ساعت ۷رفتم چون اورژانسی بودم کارا به سرعت پیش رفت و ساعت ۹:۱۰دقیقه ۲۳شهریورماه۹۳ دخترم سما باوزن ۳کیلو در بیمارستان شمس تبریز متولد شد دکترمم نازیتا رزم گیری بود😀😀😀این بود انشای من

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خاطره زایمان شما هم عالی بود

من عسکشو ندیدم

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ساعت 1:50 دقیقه شد که با یه دردی مثل موج که از بالای دلم شروع تا پایین دلم. اصلا توجه نکردم.خوابیدم ...

خیلی  با آرامش تعریف کردی یکم آروم شدم

من تازه اولاشم ولی تمام فکرم زایمانه خیلی میترسم

خدایا شکرت ♡♡