2777
2789
عنوان

حالمو هیچکس نمیفهمه

162 بازدید | 22 پست

میگن دردتو به هیچکس نگو 

فقط همین نی نی سایت میتونم حرف بزنم

خدا بهم یه پسر داده به چه خوشگلی

حس میکردم این یه چیزاییش عادی نیس

بیش فعال شدیده 

روزگارم تیره و تاره یک دقیقا آرامش ندارم نه تو خونه نه بیرون حسرت یه مسافرت یه مهمونی یه روز آروم تو دلمه

یه پیاده روی نمیتونم برم

نمیتونین تصور کنید چقدر حالم خرابه 

تنهای تنهام هیچکسو ندارم 

انقدر عصبی شدم خودخوری کردم از استرس فقط میخورم 

هنوز دکتر وقت نداده برامون

کاش قرص بدن فقط یکم آروم بشه شوهرم میگه تو بمیر هربلایی سرت اومد مهم نیس نمیذارم قرص بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه چه علائمی داره؟

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چندسالشه چ رفتارایی داره

سه

بشدت بیقراره یسره داره میریزه خراب میکنه  دیوانه وار کشو میریزه بیرون خوراکی میدم میبره رو فرشا بیسکوییتا رو‌خورد میکنه کل خونه رو عین بمب میترکونه اینو از دستش میگیرم سریع میره سراغ خرابکاری دیگه

خوابش کمه 

لجبازه بشدت

خطر حالیش نیس میگه ولم کنین بدوم تو خیابون

پسرتون چندسالشه؟چه علائمی داره؟(لطفا با حالت منطقی جواب این سوالو بدید چون کلافگی گاهی باعث میشه با ...

سه سالشه

یکسره در حال فعالیت و خرابکردن و بریز بپاشه یعنی امان نمیده

حتی غذا هم نمیتونه یجا بشینه بخوره فقط در حال حرکته

خطر نمیفهمه

لحبازه شدید

سهبشدت بیقراره یسره داره میریزه خراب میکنه دیوانه وار کشو میریزه بیرون خوراکی میدم میبره رو فرشا بی ...

همبازی داره؟ 

تو خونه چقد براش وقت میزارید بازی میکنید 

اینایی که گفتی بیشتر بچها تو این سن تا ۵ گاها ۶ سالگی دارن. پسر من ۱۶ ماهشه همشونو داره🤦🏻‍♀️😐   بیشتر بچها چون تنهان همبازی ندارن یا چون تایم زیادی تو خونه ان بیرون میرن براشون هیجان انگیز میشه پسر من زیاد جایی نمیبردش اوایل خیلی ناسازگاری میکرد همکاری نمیکرد ولی الان دیگه خوب شده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

از اینکه همسر شما اینجور بی منطقی میکنه جای تعجب داره ولی بهدهمسرتون اصرار نکنید که باید قرص بخوره و به این عنوان پیش پزشک میرید بگید جهت راهنمایی میرید...راضیش کن که کودکتون رو به روانشناس نشون بدید بعد خود روانشناس یا روانکاو همسرتون  رو راضی کنه 

سهبشدت بیقراره یسره داره میریزه خراب میکنه دیوانه وار کشو میریزه بیرون خوراکی میدم میبره رو فرشا بی ...

فامیلمون بچه اشون دقیقا این مدلی بود بعدا که وارد محیط مدرسه شد خوب شد حیرت آور بود

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

سه سالشهیکسره در حال فعالیت و خرابکردن و بریز بپاشه یعنی امان نمیدهحتی غذا هم نمیتونه یجا بشینه بخور ...

چه مدت میتونه مشغول یه کار بمونه؟

معمولا یکاری که دوست داره رو میتونه تموم کنه یا وسطش ول میکنه میره سر یه کار دیگه؟

شبا راحت میخوابه یا خیلی طول میکشه تا خوابش ببره؟

معمولا وسط حرف دیگران میپره؟

وقتی باهاش حرف میزنید میتونه گوش کنه یا مدام حواسش پرت میشه؟

توی اقوام درجه یک کسی هست که علائم بی قراری یا بی توجهی داشته باشه؟مثلا وقتی نشسته مدام پاشو تکون بده؟یا مدام حواسش پرت بشه و تمرکز نداشته باشه؟

باید انرژیش رو تخلیه کنی ببرش پارک پیاده روی تا میتونی باید خسته اش کنی ..براش شن بازی جادویی بگیر تا بازی کنه ... خمیر بازی ...  ساختمان و لگو سازی .. باید مشغولش کنی .. و چیزای خطرناک کلا جمع کنی

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
همبازی داره؟ تو خونه چقد براش وقت میزارید بازی میکنید اینایی که گفتی بیشتر بچها تو این سن تا ۵ گاها ...

باید ببینید تا بفهمید چی میگم

شلوغ بودن پسربچه ها رو قبول دارم

این زیادی بیقراره هرلحظه داره یه خرابکاری میکنه

از اینکه همسر شما اینجور بی منطقی میکنه جای تعجب داره ولی بهدهمسرتون اصرار نکنید که باید قرص بخوره و ...

روانشناس بردم ارجاع داده به متخصص مغزواعصاب

هنوز منتظرم وقت بده خیلی شلوغه