2777
2789
عنوان

برکت وجود فرزند در زندگی

1461 بازدید | 43 پست

بیایید از برکتهایی که بعد از فرزند دار شدن در زندگیتون ایجاد شده بگید.

برکتهای مالی و غیر مالی رو بگید. اگه در زندگی اطرافیانتونم چیزی دیدید بگید.انصاف داشته باشید و واقع بینانه بگید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه منظورم حیثن خونگیهست 

یه گربه خیلی کثچولو زخمی از خیابون پیدا کردم بردم دامپزشکی خوبش کردم کلی کار براش کردم بعدش اوردم خونه 

بعدش خبر رسید که از بکی از فامیل ارث خیلیی بزرگی رسیده

حیون ها عشقن سگ نجس نیست و گربه بی چشم رو نیست کلاغ نحس نیسن  حیوانات رو لطفا ازار ندین ☺️☺️🐱🐶

شوهرم بیکار بود بعد که فهمیدم باردارم همون شغلو دوباره ازش دعوت کردن با حقوق ۱۰برابر،ماشین صفر تودوران بارداری گرفتیم خونه خریدیم بچه ها خوش قدمن خدا قسم خورده که روزی ده 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

من دخترم 40 روزشه. شوهرم میخواد ماشین بخره. تا قبل به دنیا اومدنش اصلا به فکر خریدش نبودیم یعنی پولشم نداشتیم که بخریم.حالا خانواده شوهرم قرار بود یه پولی به ما بدن که تصمیم گرفتن بعد 4 سال بدن.

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

من خودم که به دنیاامدم باباومامان اولین ماشینشون راخریدن وهمان وقتم زمین خریدن یکجای خیلی خوب

خودم تعریف نمیکنم خدایش قدمم خوبه 

هم واردزندگی شوهرم شدم کاروهمه چیزش جورشدان هم میگه توقدمت خوبه خیلی

حالابچه خودمم که باردارشدم هم فهمیدم یکدفعه جورشدماشین صفرخریدیم یکدفعه یی شدبه شوهرم میگم بچه م خوش قدمه

حالا دومی باردارم انشالله این بچه ام مثل پسرم خوش روزی باشه  

ایشالاگلم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

شوهرم داره يه كار خوب ميزنه كه با به دنيا اومدن بچم خدا يه آدمي فرستاد تو زندگيمون كه اين كار خوب رو به شوهرم پيشنهاد كنه و كمكمون كنه كه اصلا به ذهنمون هم اين كار نميرسيد❤️ قربون خدا و قدم پسرم برم❤️❤️