همیشه قدم دخترمایه خیروبرکت هست بخداقسم قبل از سال ۸۹زیاد دست وبالم بازنبود بعدازتولد مهسای گلی عزیز م خونه دوطبقه درست کردم سرخیابان با۶دهنه مغازه عالی الان اجاره داده ام باحقوق خودم شکرخدامشکل مالی ندارم ولی هزارحیف که بخاطربهانه مادرمهسا وپدرلعنتی اش که درزندگیم دخالت میکرد..مادرمهسا راطلاق دادم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دخترم ک ب دنیااومدمن و شوهرم ماهی پونصدهم نداشتیم خانواده هامون حمایت میکردن و خود خدا ب پولمون برکت دادتونستیم یازده میلیون پس اندازکنیم بخاطرنگاه خداوپاقدم دخترگلم شوهرم تواستانمون فقد یه نفرنیرولازم داشت اداره ورزش و شهردیگ ک همون یه نفرشوهرم بود و الان رییس اداره ورزش اون شهره و خداروشکر درامدش خوبه
خدارو باور کنیم و اینکه هر آنکس که دندان دهد نان دهد واقعیته محضه آها منم کار پیدا کردم تو خونه انجا ...
نان میده فقط
خونه و ماشین مدل بالا که نمیده
من اعتقاد ندارم
مسلما با دو بچه که اومده خرجمون خیلی بیشتر شده
چند ساله درجا میزنیم
همونی هستیم که بودیم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
چرا همیشه قدم دخترمبارک بوده تاپسرمن خودم امتحان کرده ام
نه من بچه م پسره خدا میدونه از وقتی فهمیدم باردارم زندگیم خیلی تغییر پیدا کرده، برکت مالی و غیر مالی وارد زندگیم شده. دختر و پسر نداره واقعا خدا روزی رسونه
خدای محمد کنه هر کی بچه نداره خدا بهش بچه بده به حق علی من یک دوست دارم میگه من می رم اهدا تخمک وا هدا جنین هم واسه پولش هم ثواب واقعا خوش به حالش که با این کار یک قدم بزرگی بر می داره ودل کسانی که بچه ندارن رو شاد میکنه