2777
2789

یعنی نزدیکیم ب هم.

حالا حال پدر شوهر مادر شوهرم خوب نیس یه شهر دیگن.

بچه دیگه هم ندارن

برادرشوهرم کارش دولتی و دانشجو در اینجا داره نمیتونه بره.

شوهرم میگه بیا ما بریم اون شهر. شغل شوهرم ازاده

(اینجا خونمون ۶۰ متره

اونجا میشه ۱۰۰ متر)

یعنی برم وسط خاله و عمه و دایی هاش و مامان باباش.

جاشون خدایی خوبه و سرسبزه ها ولی دوری با خانوادنم

و نزدیکی با اونا

فکرش دیوونم میکنه

چیکار کنم

.

آدمایِ بدین؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من بودم اگه خوب بودن میرفتم 

ولی دیگه تن تن نمیرفتم پیششون 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو یه خونه ساکن نمیشید باهاشون ک برو..دیگه یه مدت شوهرت راه اومده اومده شهر شما یه مدت شما برو.ولی تو یک خونه اصلا نرو

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

اگه نمیخوای اخلاق و رفتار شوهرت باهات عوض شه و نمیخوای کارتون به جنگ و جدایی بکشه به هیچوجه نرو ،چون خونواده مرد به شدت تاثیرگذارند روی زندگی پسرشون حتی اگه رفتو امدم نکنند

بلاخره همه چیز درست میشه
کلا نرو الان به جنگ کنی بهتره تا اخر عمرت تو جنگ باشی مردا وقتی نزدیک پدرو مادرشون میشن اخلاقشون عوض ...

مثل اینکه میگن مریضن.ایشون نره صد در صد شوهرش تنها میره..بذاره بمیرن ب حال خودشون؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

دور از جون اگه چیزیشون بشه سوهرت هی میخواد سرکوعت بزنه بگه تو نیومدی .اگه رفتی تو به خونه نباشین سرزده نرو تا سرزده نیان کلا یه حد و مرزی بزار

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا