2777
2789

خانم ها درد سزارین کی تموم میشه؟

من نزدیک یک ساله سزارین شدم

یه وقتایی گوشه های برش خورده سوزش داره البته همیشه نه 

یا مثلا روی محل عمل رو فشار بدم دردم میاد

به دکترم گفتم گفت طبیعیه و از عوارض سزارینه

شما هم این جوری میشین؟ نیازه پیگیر شم؟ چسبندگی نباشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارین اول استراحت داشتم خیلی راحت گذشت و جایی درد نگرفت

سزارین دوم که دوهفته پیش بود اصلا نتونستم استراحت کنم الان کمردرد و درد محل عمل دارم متاسفانه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام عزیزم چیزی که من یادمه تا دوسه ماه اول درد بدی داشتم مخصوصا موقع تا شدن شکمم

بلاخره جراحی سنگینیه هفت لایه باز شده

اگر از بابت چسبندگی نگرانی برو دکتر ببینه

دکتر من همون موقع گفت گن نبند چسبندگی میاره منم نبستم

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سلام عزیزم چیزی که من یادمه تا دوسه ماه اول درد بدی داشتم مخصوصا موقع تا شدن شکممبلاخره جراحی سنگینی ...

منم از ترس چسبندگی اصلا گن نبستم

منم ماه های اول واقعا دردش بد بود