بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 عنوان بچهااااا اگه زن بگیره چی نمیخوام این اتفاق بی افته 220 بازدید | 24 پست میدونم نه ممکنه بهش برسم نه هرگز ممکنه منو بخوادو حتی گزینش برای یکبار فکر کردنم نیستماما دیر یا زود زن میگیره اون وقت چه کنم⁉️ ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته... 1404/03/08 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حوصله_ندارممم عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 2975 به زندگی ادامه بده 🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
adrina18254 عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3034 زندگی اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 دوست داشتن کسی که دوست نداره یکار احمقانست ببخشید🤚 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 هیچی دعا برا خوشبختیش نمیخوام زن بگیره دوس دارم تا آخر عمرش مجرد بمونهاما میگیره اون یه آدمه یکیه که به من تعهدی نداره زندگی خودشو داره اما من دلشو ندارم اینو بپذیرممیفهمی منظورمو؟ ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
golzebaman عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 9911 توهم ازدواج کن عاشق شو آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 به زندگی ادامه بده میترسم از اون روز ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
کته،لوبیاپلو عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20717 یه همچین موردی داشتم من.ده سال از آخرین دیدارمون میگذشت که بهم زنگ زد ازم خواستگاری کرد،اما من ازدواج کرده بودم.هنوزم مجرده ۴۱ سالشه مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 زندگی نمیشه ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 دوست داشتن کسی که دوست نداره یکار احمقانست ببخشید🤚 کاش داشت ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
adrina18254 عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3034 نمیشه چند وقته جدا شدین؟ اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 توهم ازدواج کن عاشق شو من اونو میخواستم ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...