2777
2789
عنوان

بیاید روتین پوستیمونو بهم بگیم

182 بازدید | 8 پست

من آبرسان بردون 

اسکراب شون 

کرم دور چشم آرتوینا میزنم 

ک بنظرم الکی گرونه سی گل ام خیلی خوبه 

بخور میدم 

ماسک سفیده تخم مرغم میذارم 

دستگاه لایه بردارم خریدم ماهی یبار میزنم 

جدیدا ماسک شنیدم دانه چیا و برنج میخوام درست کنم 

اگر چیزی میدونید بمن بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سدر و ماست میزنم

و از این ماسک های ورقه ای آماده 

صبح ها هم ناشتا خاکشیر میجوشونم و میخورم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من نواحی دورچشمم یکم خط افتاده وکم آب وتیره شده چی استفاده کنم‌که خوب بشه؟کلامیخوام یه چی بزنم پوستم ...

دانه چیا میگن بشدت به کلاژن سازی کمک می‌کنه 

من خواهرم استفاده می‌کنه ماه شده پوستش 

منم خریدم 

دانه چیا رو تو آب بخیسون 

ژلش و بردار با اب برنج ک جوشوندی و قرص ویتامین ای 

مخلوط کن بزن 

قوی ترین ابرسان

دانه چیا میگن بشدت به کلاژن سازی کمک می‌کنه من خواهرم استفاده می‌کنه ماه شده پوستش منم خریدم دانه چی ...

مرسی عزیزم حتماامتحان میکنم

چندوقته عصابم خورده سرموضوعی کلاازخودم دورشدم،من برنج وآسیاب میکنم وباآب کم میپزم وقتی سفت شدیکم شیرمیریزم،بعدش ازصافی ردمیکنم وبه اون ژله مجددشیراضافه میکنم وبه صورتم اسپری میکنمش اینم خوب بودروشن کننده بود

مرسی عزیزم حتماامتحان میکنمچندوقته عصابم خورده سرموضوعی کلاازخودم دورشدم،من برنج وآسیاب میکنم وباآب ...

اره عزیزم پوست صورت و یکم بیخیال شی داغون میشه

منم دیروز سر ی موضوعی خیلی حرص خوردم 

حس میکنم داغون شد

ممنون گلم اینی ک شما گفتی ام امتحان میکنم 

اره عزیزم پوست صورت و یکم بیخیال شی داغون میشهمنم دیروز سر ی موضوعی خیلی حرص خوردم حس میکنم داغون شد ...

فداتشم عزیزم آبم زیادبخور،چون مهمترین واصلی ترین چیزی که پوست وسرحال نگه میداره مصرف به اندازه آب هست مخصوصاتواین فصل سال