سرش قارچ. گرفت عفونت کرد کلی ورم کرد بردم سنو دکتر فوق تخصص پوست مو گفت باید ببری یا جراح مغز و عصاب یا جراح عمومی ک عفونت های زیر قارچچ تخلیه کنند .کسی تجربه داره راستش نگران شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام صابون گوگرد سیاه از عطاری بگیر خیسش کن صابونو بزن به جاهایی که قارچ داره بعد چند دقیقه بشورش خواهرزاده منم اینجوری بود خواهرم براش استفاده کرد همون بار اول که زد درجا خوب شد
والا پرسیدم میگن یا از محیط بیرون گرفته یا اینکه از حموم آمده بیرون سرشو خشک نمیکرده
اره واگیر داره .ممکنه از اطرافیان گرفته باشه ولی خب من دخترم و موهام بلنده اینطوری شدم.اگه موهای پسرتون کوتاهه که خشک کردن و بهداشت خاصی نمیخواد در حدی که قارچ بگیره.احتمالا از بیرون گرفته
I have a strong aversion to men🧚♀️این کاربری رو من و دوستم با هم استفاده میکنیم.