2777
2789
عنوان

سر پسرم قارچ گرفته گفت جراحی کنید

183 بازدید | 15 پست

سرش قارچ. گرفت عفونت کرد کلی ورم کرد بردم سنو دکتر فوق تخصص پوست مو گفت باید ببری یا جراح مغز و عصاب یا جراح عمومی ک عفونت های زیر قارچچ تخلیه کنند .کسی تجربه داره راستش نگران شدم

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قارچ کف سر داشتم ولی در حد شوره و چربی زیاد کف سر و بوی بد بوده و رفتم دکتر با شامپو و قطره حلش کرده 

پسر شما باید ببینی دلیل اینکه اینطوری شده چیه

I have a strong aversion to men🧚‍♀️این کاربری رو من و دوستم با هم استفاده می‌کنیم. 

سلام صابون گوگرد سیاه از عطاری بگیر خیسش کن صابونو بزن به جاهایی که قارچ داره بعد چند دقیقه بشورش خو ...

مال پسر من اندازه ی گردو باد کرده بودوازش چرک درمیومد مال خاهرزادت هم اینجوری بود گلم؟

من قارچ کف سر داشتم ولی در حد شوره و چربی زیاد کف سر و بوی بد بوده و رفتم دکتر با شامپو و قطره حلش ک ...

والا پرسیدم میگن یا از محیط بیرون گرفته یا اینکه از حموم آمده بیرون سرشو خشک نمیکرده

مال پسر من اندازه ی گردو باد کرده بودوازش چرک درمیومد مال خاهرزادت هم اینجوری بود گلم؟

اره مال خواهرزادم سرش دون دون سیاه شده بود به شدت سفت شده بودو خیلی باد کرده بود ولی با صابون گوگرد خوب شد بخر براش استفاده کن انشاالله نتیجه بگیری

خواهش میکنم خواهرزاده من با خاک بازی کرده بود اینجوری شده بود سعی کن نزاری به چیزایی که مطمئن نیستی ...

♥️ والا عزیزم می‌ره پارک سرسره تاب بازی می‌کنه اینا هیچکدوم تمیز نیستن 

باید بعد ازاین الکل ضد عفونی ببرم همراهم

والا پرسیدم میگن یا از محیط بیرون گرفته یا اینکه از حموم آمده بیرون سرشو خشک نمیکرده

اره واگیر داره .ممکنه از اطرافیان گرفته باشه ولی خب من دخترم و موهام بلنده اینطوری شدم.اگه موهای پسرتون کوتاهه که خشک کردن و بهداشت خاصی نمیخواد در حدی که قارچ بگیره.احتمالا از بیرون گرفته

I have a strong aversion to men🧚‍♀️این کاربری رو من و دوستم با هم استفاده می‌کنیم.