2777
2789
عنوان

بالا اوردن دخترم

123 بازدید | 18 پست

دخترم ۸ ماهشه دیشب دوبار خیلی زیاد بالا اورد 

امروز بی حاله غذا بدم بهش یا نه فقط شیر بدم امروز؟

هر موقع مرغ خالی میدم بهش اینطور میشه 🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا مایعات بهش بده غذا نده معده شو سبک نگه دار 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وقتی میبینید قبلا بچه تون با مرغ این حالت بهش دست داده چرا دوباره بهش دادید؟ وقتی بچه غذایی را بالا میاره یکی از دلایلش میتونه حساسیت باشه، اگه تکرار بشه نتیجه ی خوبی نمیده! فکر نکنید باید عادت کنه

وقتی میبینید قبلا بچه تون با مرغ این حالت بهش دست داده چرا دوباره بهش دادید؟ وقتی بچه غذایی را بالا ...

نه عزیزم وقتی مرغ خالی میدم اینطور میشه این بار دوم بودم با نخود سبز ترکیبش کردم 

قبلا با سیب زمینبی و هویچ اوکی بود

نه عزیزم وقتی مرغ خالی میدم اینطور میشه این بار دوم بودم با نخود سبز ترکیبش کردم قبلا با سیب زمینبی ...

پس خدا را شکر حساسیت نیست، شاید برای معدش سنگینی میکنه، چون دیدم مادرایی که به بچه غذا میدن اون بچه به خاطر حساسیت بالا میاره  ولی اصرار دارند اون غذا دوباره تکرار بشه که اگه تکرار بشه واقعا مشکل سازه

پس خدا را شکر حساسیت نیست، شاید برای معدش سنگینی میکنه، چون دیدم مادرایی که به بچه غذا میدن اون بچه ...

اره فک کنم سنگینه واس معدش 

دیگه از مرغ زده شدم نمیدم بهش 

الان بعد یک ماه دادم که اینطور شد🤦🏻‍♀️