2777
2789
عنوان

دبستان شاهد بهتره یا دولتی عالی

83 بازدید | 9 پست

سلام

من پسرم امسال کلاس اول دبستان میره. یه مدرسه شاهد پیش ثبت نام کردم و یه مدرسه دولتی بسیار عالی که توی شهر حرف اول رو میزنه. بنظرتون کدومش بهتره که بره؟؟

یه کم دو دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون برای یه پسر بچه که شیطونم هست سخته؟ تو شاهد اذیت میشه؟

داداش خودم خیلی شیطون و یعنی توجه نمیکرد ب درس

و.. ولی مامانم ۲۴ ساعته پیشش بود تا درس بگه حتی تعهد هم گرفتن ازش ولی حمایت خانواده خیلی میخواد الانم شاهده ولی بنظرم 

از دبیرستان یا راهنمایی شاهد برن خوبه من خودم از راهنمایی شاهد رفتم حس رقابت و چون سنم بیشتر بود درک میکردم و میخوندم

داداش خودم خیلی شیطون و یعنی توجه نمیکرد ب درسو.. ولی مامانم ۲۴ ساعته پیشش بود تا درس بگه حتی تعهد ه ...

منم خیلی رسیدگی میکنم و درس بچه برام مهمه.

راستش شنیدم اگه از ابتدایی شاهد بره بعدا مقاطع بالاترم راحتتر شاهد ثبت نام میکنن. حالا نمیدونم درسته یا نه!

منم خیلی رسیدگی میکنم و درس بچه برام مهمه.راستش شنیدم اگه از ابتدایی شاهد بره بعدا مقاطع بالاترم راح ...

اره البته اگه نمرش بالا باشه ولی ابتدایی ن من خودم دبیرستانی بودم همه ارزشو میکردن رفتم دیدم خبری نیست فقط درس خیلی میخوندن تلاش رقابت 

و اینم بگم باید آشنا داشته باشید تو اونم بعلاوه نمره بالا

اصلا شاهد ثبت نام نکن من توی دوران دبستانم شاهد بودم خیلی بی احترامی به بچه میکنن و بیش از حد مذهبین برای ما حتی نمازو اجبار میکردن 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

اره البته اگه نمرش بالا باشه ولی ابتدایی ن من خودم دبیرستانی بودم همه ارزشو میکردن رفتم دیدم خبری نی ...

من یه مسئله دیگه هم دارم اینه که مدرسه شاهد خیلی به خونه ما نزدیکه ۵ دقیقه پیاده راهه. ولی اون مدرسه دولتی بالا شهره و دوره. باید سرویس بگیرم براش میترسم توی راه دور بچه اذیت بشه.

از اون طرفم مدرسه شاهد تا یک و ربع نگه میدارن.

اصلا شاهد ثبت نام نکن من توی دوران دبستانم شاهد بودم خیلی بی احترامی به بچه میکنن و بیش از حد مذهبین ...

وای اینجوری خیلی بده چون پسرم روحیه اش خیلی حساسه. دو بار باهاش بد حرف بزنن دیگه میترسه مدرسه بره حتی

وای اینجوری خیلی بده چون پسرم روحیه اش خیلی حساسه. دو بار باهاش بد حرف بزنن دیگه میترسه مدرسه بره حت ...

من که زیاد حساس نبودم با گریه خونه میومدم 

حتی کار به شکایتم کشید 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁