2777
2789
اخه جديدا اينجوري شدم قرص مصرف ميكنم تشنج ولي چند ساله ولي جديدا حرف ميزنم 

اوه پس قرص میخوری ..پس حتما دکتر برو عزیزم .داداشم راه میره جدی .حرفم میزنه یه دوره ای یکم عصبی بود اونجوری میشد نگران نباش ❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا سوگل😐😐چیکار کنه دیگه غذا درست کنه برقصه لابد بازم نره دکتر😁 راستی نی نی سایت هم بیا 😂

😅😅😅😅😅

من ازین مادربزرگا ام که میگم چایی و نبات جوابگوعه 😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

منم همش حرف میزنمم😂😂😂😂 دیگه چیکار کنم دست خودم نیست ک 

حالا خونه خودم فقط حرف بزنم کافیه اونروز تو اتبوس حرف میزدم تو خواب😂😂😂😂

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
خوبه به دكتر خودم بگم كه مبرم پيشش 

آره نگران نشو در کل درست میشی .الان داداشم خیلی وقته این عادتش رفته یه دوره ایه .😘

منم همش حرف میزنمم😂😂😂😂 دیگه چیکار کنم دست خودم نیست ک  حالا خونه خودم فقط حرف بزنم کافیه ا ...

😅😅😅😅

ضها ... چه خوب تو خواب اعتراف میگیرن از تو عجقم😜😜

😅😅😅😅 ضها ... چه خوب تو خواب اعتراف میگیرن از تو عجقم😜😜

😍😍

😂😂😂وای خدا نکنه هیچیم ندارم حالا از خودم ی چیزایی میگم حالا بیا این شوهرو حالی کن😂😂😂😂

😍😍 😂😂😂وای خدا نکنه هیچیم ندارم حالا از خودم ی چیزایی میگم حالا بیا این شوهرو حالی کن😂😂😂😂

عزیززززم 😅😅😅 ضها داداش من خیلی جدیه اصلا نمیشه فهمید خوابه یا بیدار خودشم میره میخوابه 😅

[QUOTE=53913706]آره نگران نشو در کل درست میشی .الان داداشم خیلی وقته این عادتش رفته یه دوره ایه .😘[ ...

چیزی نیست ‌‌خیلیم شیرینه بعد یه مدت درست میشه 😘😘

عزیززززم 😅😅😅 ضها داداش من خیلی جدیه اصلا نمیشه فهمید خوابه یا بیدار خودشم میره میخوابه 😅

آخی😂😂😂 من ی بار تو خواب اینقد میخندیدم ک با صدا ی خنده‌ی خودم بلند شدم😑😑

ی بارم جا مدادیو برداشته بودم ب شوهرم تعارف میکردم بردار عشقم😂😂😂

آخی😂😂😂 من ی بار تو خواب اینقد میخندیدم ک با صدا ی خنده‌ی خودم بلند شدم😑😑 ی بارم جا مدادیو بردا ...

😐😐😐😐😂😂😂😂...جامدادی؟؟😅