الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان اولشه بعدا خوب میشه نهایت نشد شاهدونه وگندم بو داده بخور شیرت خوشمزه وغلیظ میشه
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
شیره انگور،خرما و کنجد خیلی خوبه شیر رو زیاد ومقوی میکنه صبحانه حلوا شکری بخور
اخه الان اولشه گرمیجات بخوره زردی ممکنه بشه
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
نوزادی که شیر مادر میخوره میانگین هر یک ساعت و نیم مجدد شیر میخواد. زیر بیست دقیقه هم به وعده کامل حساب نمیشه.
اینها رو توی کلاس بهمون گفتن
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273
برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
سلام عزیزم ...سرسری از این موضوع نگذر ...زن داداش من همینجور بود هر چی بهش گفتن که برو دکتر یا ب بچه شیر کمکی بده گوشش بدهکار نبود..طفلی بچه الان ده سالشه اما مثه ی بچه 5 سالست و کمبود پلاکت و کلسیم که دکتر گفت تا حدودی بر میگرده ب شیر مادر