2777
2789
عنوان

پیش قدم شدن

53 بازدید | 4 پست

یکی از آشناها ناخواسته انگار از من دلخور شده حقیقت از منم بزرگتره چن بار زنگش زدم همه ش گوشی رو قطع کرد یا جواب نداد.. بنظرتون خودم برم خونه ش که دلخوری پیش نیاد چون همیشه خونه مون میومد همیشه هم احترام میکردم اون بنده خدا هم واقعن در حق من خیلی خوبی کردن میخام دلخوری و کدورت بیشتر نشه بنظرتون برم که بعد پیش خودم نگم آره اگر رفته بودی ایجور نمیشد؟ 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

برو

میخام یه ساعتی برم بچه شم باشه که ببینه من رفتم و اگر یدفه ای بی احترامی کرد حداقل نگه فلانی نیومد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام یه ساعتی برم بچه شم باشه که ببینه من رفتم و اگر یدفه ای بی احترامی کرد حداقل نگه فلانی نیومد

اره بهترین کار برای اینه که بدون اینکه غرورت بشکنه خوبی کردی به طرف 

اره بهترین کار برای اینه که بدون اینکه غرورت بشکنه خوبی کردی به طرف

با شوهرم رفتم اتفاقن زیاد تحویل نگرفت شوهرمم گفت دیگه حق نداری پا بزاری خونشون.. فقط بطور مستقیم دستمون نگرفت بیرونمون کنه به زبون بی زبونی گفت دیگه دلم نمیخاد بیاین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40