2777
2789
عنوان

برای درمان سرفه در بارداری چکردید

93 بازدید | 20 پست

پنج روزه بخاطره معده ام اسیدی شده سیر خوردم گلومم حساسیت داره ب سیر فکر نمیکردم سیر تو ماست باشه هنوزم حساسیت دارم الان بخاطره همون سیر لعنتی 

تمام زندگیم روزم شده سرفه

دوروزه شربت معده ودیفن استفاده میکنم 

اب هم میخورم اسبد بالا میارم 

موقع خواب واویلاس 

سه شبه نخوابیدم 

تو بارداری براتون پیش اومده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان بعد ک اونجا با پزشکش صحبت کن ک بارداری و اینکه داروهاتو اگ تونستی ببر نشون دکترت بده د ...

هزینه فدای نونو 

فقط سرفه ام قطع بشه 

دیروز حال نداشتم برم اورژانس چون سه شبه درست نخوابیده بودم سرگیجه داشتم بخاطره سرفه 

امروز غصر باید حتما دکتر برم شاید سرمی زد 

اره صددرصد ک واست کاری میکنن نمیزارن دوباره همینجوری بشی

همش میگفتم نکنه بگن شربت معده ودیفن رو ادامه بده چون از دگتر زنان خودم ودوسه نفر سوال کردم تلفنی گفتند همبنو بخور 

ولی اورژانس هم میرم بببینم چی میگن 

ببین نمی‌خوام دلتو خالی کنم پسر من 34هفته دنیا اومد سرفه کردم فشار اومد اینو گفتم که سهل انگاری نکنی ...

میدونم سرفه شدید بده باعث اختلال میشه 

امیدوارم امروز بتونم برم