2777
2789

دعا کنین واسه هم دیگه هیچکدوممون امسال پشت کنکور نمونیم و چیزی ک می‌خوایم قبول بشیم به چیزی ک می‌خوایم برسیم و توش موفق بشیم 

دیگه الان هرکی امتحان داره درحال آماده شدن یا رفتن به سمت حوزه ازمونه 

منم میرم آماده شم 

به امید موفقیت هممون❤️🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حقیقتا دعای قشنگیه ولی رقابت دعای خیر نمیشناسه چون فقط تعداد اتدکی توانایی قبولی دارن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
من میمونم

پشت کنکور میخوای بمونی؟

من سال اولیه ک پشت کنکورم اشکال ندارع اگه فکر می‌کنی میتونی بمون ولی باید خیلی چیزا رو تحمل کنی🫠

بنظرم وقتتو تلف نکن اگه فکر می‌کنی به چیز دیگه ای علاقه داری

پشت کنکور میخوای بمونی؟من سال اولیه ک پشت کنکورم اشکال ندارع اگه فکر می‌کنی میتونی بمون ولی باید خیل ...

اره 

خراب کردم بدم خراب کردم 

همه امتحانام داغون دادم باید دعا کنم فقط قبول شم 

چند باشم قبول میشم؟

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

نهایی🫠هر نهایی که میدیم خودش ی کنکورهه💔

اخ بمیره اونی که این طرحو گذاشت

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

اره خراب کردم بدم خراب کردم همه امتحانام داغون دادم باید دعا کنم فقط قبول شم چند باشم قبول میشم؟

بستگی به عملکرد بقیه داره اصلا معلوم نیست به چه نمره ای چه ترازی میدن🫠

بقیه رو خوب بده اینا ک دیگه خراب شده نمیشه درستش کرد