2777
2789
عنوان

همه ی پسرا رابطه میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 51 پست
متاسفانه وجود نداره.بله میشه که همه همین رو بخوان.اونی که نمیگه یا سالم نیست نمیخواد.یا میخواد ونمیت ...

ما که دیدیم و وجود داشت. سالم هم بود. نمیگفت چون به طرفش احترام میذاشت. بعد هم باهاش ازدواج کرد.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چرا عکس از خانواده تو گوشیم نباشه؟

يك در صد فكر كن غافل شي يا حكت كنه يا گوشيتو برنامه ريزي شده بدزدن عقل حكم ميكنه همه طرفو مراقب باشي

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پوچ هست کلا در این سن شما هدف قرار بده ارتباط بدجنس مخالف آسیب میزنه و دور میشین از اهداف هاتون وفرصت پیشرفت هاتون از دست میدین به علم آگاهی بیاین دیگه جامعه شده محیط ناسالم سراین هیجان احساس هوس ها بفهمین دیگه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نرمالشو نمیدونم ولی تا الان با هرکی حرف زدم این موضوع همون دیت اول گفت یا اینکه یجوری بهم فهموند

بعضیا ذاتا صبورن 

سن شمام کمه 

تو اگه خواهر کوچیکه ی  من بودی بت میگم باهاش دوس شو ولی وابسته و دلبسته نشو  چون اگه رابطه اونجوری ک میخای پیش نره تو بیشتر اسیب میخوری 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ببخشید عزیزم میشه بپرسم تایم دوستیتون چقدر بود که بعدش ازدواج کردید و یه سوال دیگه، یعنی هیچوقت درمو ...

نه اصلا هیچ وقت حرفشو نزد.

فقط همسر من هم نبود، دوست‌.پسر دوستم هم اینطوری بود.

بستگی داره با کی باشی، در چه محیطی باهاش آشنا شی، رفتار خودت چطوری باشه، طرفت از چه مدل خانواده‌ای اومده باشه، چند سالتون باشه و...

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

عزیزم خواهش میکنم ازت با مادرت در میون بزار چیزی رو قایم نکن

الان خیلی کم مردی پیدا میشه همون اول رابطه جنسی بخواد یا بگه بیا خونه و فلان تا تو نیت کثیفش رو بفهمی الان اکثرا با نقشه میان جلو اول وابستت میکنن بعد ک بهش علاقمند شدی و نتونستی بری رابطه میخان و تو هم مطمئنا بخاطر علاقت گول میخوری بعدم ولت میکنه میره

به حرفام خوب فکر کن

عزیزم خواهش میکنم ازت با مادرت در میون بزار چیزی رو قایم نکنالان خیلی کم مردی پیدا میشه همون اول راب ...

اخه درسته مامانم سعی میکنه روشنفکر باشه 

ولی اینحوری که من اگه با یه پسری مثلا ۶ماه دوست بودم بعد به مامانم بگم هیچی نمیگه 

ولی اگه بگم امروز دارم میرم دیت صدرصد نمیزاره

زندگی؛ 

اخه درسته مامانم سعی میکنه روشنفکر باشه ولی اینحوری که من اگه با یه پسری مثلا ۶ماه دوست بودم بعد به ...

میفهمم چی میگی عزیزم بیشتر مامانا همینطورن مامان منم همین بود 

ولی الان ک بعد چند سال اولین بار اجازه داد و رفتم با خودم میگم کاش هیچ وقت نمیزاشت برم کاش مثل قبل جلومو میگرفت یا اصلا در هارو روم قفل میکرد ولی نمیزاشت برم...

یا میگم کاش از همون اولش همه چیو به مامانم گفته بودم

کاری نکن ک پشیمون بشی و یه عمر عذاب بکشی فقط همین 

پسری که رابطه نخواد ۹۰-۹۵ درصد مشکل داره

حالا تفاوت و کلا موضوع چیه

پسره همون اول اگر بگه یا هوله یا براش مهمه میخواد اون اول مشخص شه

اگر بعد گذشت یه مدتی اوکی تر شدن بگه(این اوکی تر شدن ممکنه یه ماه باشه ممکنه ۶ ماه باشه)بگی نه باید احترام بذاره به خواستت و نباید اصرارای بیخود کنه(یه کوچولو اصرار که ببینه داری ناز میکنی یا نه اوکیه ولی اصرار بیش از حد که اذیت بشی نه)ممکن هم هست نتونه رابطه‌ای رو تحمل کنه که توش جنسی تامین نشه و کات کنه