2777
2789
عنوان

همه ی پسرا رابطه میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 51 پست
مرد ها فقط با این دید کنار خانم هستن خیلی مواظب باش تحت تاثیر قرار نده و بیچاره نشی کاش کلا زیر نظر ...

نه تحت تاثیر قرار نمیگیرم 

ادمی نیستم که با دوتا دوست دارم/عشقم و... خر بشم 

الان نمیتونم یه خانواده بگم خیلی زوده 

کم کمش باید ۹ ماه از رابطم باهاش بگزره بدونم رابطه جدی هست یا نه

زندگی…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه شاید میخواد اشنا شه ببینه من چجور ادمی هشتم همنطور الکی که نمیتونه بیاد منو بگیره

حداقل خودت يه بازه زمانيو يادداشت كن و به هيچ كسي نگو تا بفهمي چقدر طول ميكشه

و قانون كلي دخترا خيلي زود اسيب جسمي و روحي ميبينن و خيلي بد له و خرد ميشن

مراقب باش باهاش هرگز تو ماشين يا موتور سوار نشي فقط اتوبوس و مترو و هرگز دم خونه يا مغازه يا باغ نري و گول مثلا دو تا دختر نامزد دوستاشو نخوري و بري داخل

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

حداقل خودت يه بازه زمانيو يادداشت كن و به هيچ كسي نگو تا بفهمي چقدر طول ميكشهو قانون كلي دخترا خيلي ...

و هيچ شماره و عكسي از خونواده و دوستات تو گوشيت نباشه و اسم هيچ دوستيتو نبر و از خونوادت هيچي تعريف نكن تا بعدا باج نگيره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

حداقل خودت يه بازه زمانيو يادداشت كن و به هيچ كسي نگو تا بفهمي چقدر طول ميكشهو قانون كلي دخترا خيلي ...

نه این کارو نمیکنم ، کسی که بخواد بگه بیا خونه هدفش مشخصه 

زندگی…

نمیدونم تا الان هرچی شنیدم گفتن رابطه میخوایم دیگه دارم کم کم ناامید میشم کسی وجود داشته باشه

نه همسر من اینطوری نبود. همهٔ مردها دوست دارن،ولی خیلی‌ها هستن که به خاطر احترام به دوس‌دخ.ترشون یا به خاطر مذهبی بودن یا اخلاقی بودن این خواسته رو پیش از ازدواج ندارن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چرا نداره؟ وا مگه میشه همه اینجوری بگن؟

متاسفانه وجود نداره.

بله میشه که همه همین رو بخوان.

اونی که نمیگه یا سالم نیست نمیخواد.یا میخواد ونمیتونه بگه به هر دلیلی

نه همسر من اینطوری نبود. همهٔ مردها دوست دارن،ولی خیلی‌ها هستن که به خاطر احترام به دوس‌دخ.ترشون یا ...

ببخشید عزیزم میشه بپرسم تایم دوستیتون چقدر بود که بعدش ازدواج کردید 

و یه سوال دیگه، یعنی هیچوقت درمورد این موضوع هیچی نگفتن؟ 

زندگی…

توقع داشتی روز اول بیاد بگه رابطه میخاد 

نرمالش اینه  حداقل 8-9ماه بگذره 

ولی هولا همون دو س ماه اول مطرح میکنن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
توقع داشتی روز اول بیاد بگه رابطه میخاد نرمالش اینه حداقل 8-9ماه بگذره ولی هولا همون دو س ماه اول ...

نرمالشو نمیدونم ولی تا الان با هرکی حرف زدم 

این موضوع همون دیت اول گفت یا اینکه یجوری بهم فهموند

زندگی…

همه پسرا دوست دارن

ولی هستن کسایی که به خاطر احترامشون و شخصیتشون بیان نمیکنن

من و دوست پسرم نه ماهه با همیم شاید باورت نشه ولی هیچوقت حتی یه ویس یا عکس عادی ازم نخواسته (با این فکر که نکنه اون لحظه اماده نباشم و راحت نباشم)

هیچوقت هم هیچ حرفی در مورد رابطه نزده و میدونم چندین سال دیگه هم همینجوری بگذره نمیگه

اتفاقا طبعش گرمه ها،ولی پسری که دوستت داشته باشه کاری نمیکنه ناراحت شی

۲۴

سنش برای ازدواج کمه، شرایط ازدواج رو داره؟

کار و درآمدی که بشه روش حساب باز کرد؟

اینجوری میشه فهمید که هدفش چیه؛فقط میخواد یه مدتی رو بگذرونه و خوش باشه ،بعد بره سراغ نفربعدی. یااینکه داره برنامه ریزی شده میره جلو که بعدا تو خانواده مطرح کنه و برای ازدواج قدم برداره