2777
2789
عنوان

فردا قراره با نامزدم برم بیرون

331 بازدید | 20 پست

فردا قراره بریم باهم صحبت کنیم تاپیک قبلی جریان رو گفتم

نامزدم (عقدنیستیم) مادرش سکته کرده و خودش تک فرزنده میگه بعد ازدواج مادرش با ما زندگی کنه میگه قرار نیست من کاراشو انجام بدم کمکی میگیره شبا هم خودش هست 

بنظرتون چیکار کنم؟نمیتونم تموم کنم خیلی دوسش دارم خیلی پسر خوبیه

اینکه به خاطر وضعیتش فامیل میان عیادت قراره همش خونه ما رفت و امد کنن هم اوکی نیستم بنظرتون فردا چجوری بهش بگم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هم نزن بچه و مادر هم از هم دور نکن پیش خدا گم نمیشن اینا

اون بنده خدا هم ک گفته  کارتشو خودش انجام میده انشالله مادره هم خوب میشه یا خداوند ایمان میبخشه بهش

توکل بر خدا کن و ب خاطر خدا ی سری کارا را با وجدان انجام بده خیرش بعدا از بچه هات میاد برات

من یکی از اقوامم همین مسئله پیش اومد و جدا شد البته اون داماد تصادف کرد و خیلی حالش بد شد ،تو اون هاگیر واگیر اینم طلاق گرفت پسره ک دکترا جوابش کرده بودن خوب شد ازدواج کرد بچه هم داره دختزه همینجور مجرد موندن همشم میگه اختیارمو دادم دست مامانم با زندگیم اینکارو کرد

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

واقعا میتونی این شرایط زندگی رو بپذیری؟ خوب بهش فکر کن. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

به همه جوانب فکر کن

خلوت خصوصی  نداری

یه سفر  نمیتونی بری

یه مهمونی راحت نمیتونی بگیری

یه روز  حال نداشته باشی  غذا بپزی  نمیشه

دو دقیقه با تلفن ننیتونی  راحت صحبت کنی

حتی  دعوا هم نمیتونی بکنی با شوهرت

بعدشم نمیشه که مثلا بشینی رو مبل نگاه کنس  مثلا شوهرت لباس  مادرشو عوض  کنه..

واقعا میتونی این شرایط زندگی رو بپذیری؟ خوب بهش فکر کن.

نمیدونم واقعا این موضوع یکدفعه پیش اومد 

خیلییی وابستس به مادرش، قبلا حرفشو زده بود که نزدیک خونشون خونه بگیریم منم اوکی دادم ولی این موضوع که پیش اومد همه چیزو بهم زد

میترسم کم بیارم نتونم تحمل کنم

چ سکته ای کرده؟

چقدر حالش بده اوضاعش الان چطوره؟

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

ببین عزیزدلم این به خودت بستگی داره و همچنین نامزدت یه سری پسرا هستن یهو بعد ازدواج میزنن زیرش و میگن نه خودت باید حواست به مامانم باشه ، یا شایدم نامزد شما واقعا اینجوری نشه ، این بستگی به خودت داره و شناختی که از نامزدت  داری 

اگه واقعاً خوشت نمیاد رک بگو 

و اینم یادت باشه دلت نسوزه! رودرواسی نداشته باش ! 

درد تموم نمیشه یاد بگیر باهاش زندگی کنی 

ببین عزیزدلم این به خودت بستگی داره و همچنین نامزدت یه سری پسرا هستن یهو بعد ازدواج میزنن زیرش و میگ ...

راستش دلمم یخورده براش میسوزه به مادرش وابستس این مشکلی که براش پیش اومد خیلی داغون شد نمیتونم تنهاش بذارم اونم خیلی جاها پشتم بود و هوامو داشت، از طرفی میترسم الان قبول کنم بعدا نتونم از پسش بر بیام