سلام دخترم پانزده سالشه رفته کارت اهدا عضو گرفته از سایت برا خودش ..الان اومده میگه یه کار خوب و خیر انجام دادم .از وقتی گفته حالم خیلی بده اصلا نمیدونم چه واکنشی نشون بدم .اولش فک کردم فتوشاپه .دعواش کردم که از این شوخی ها نکن .بعد فهمیدم واقعا رفته سایت عضو شده 😓😭
خدا به تنش سلامتی بده ــبرو خداروشکر کن که برای هموطن و همنوع خودش نگرانه. ـمنم شاید ۲٠سالی میشه فرم انلاین پر کردم و دوست دارم وقت مردنم اگر مرگ مغزی شدم. اعضا بدنم اهدا بشه تا بشه خوراک مورچه ها
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم وقتی گرفتم مامانم عصبی شد اما کار نیکوکارانه و خیرخواهیه
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
منم ی بار گفتم همسرم دعوام کرد میدونم ب خاطر بحث مالیشه میگه اگه طوریم شد بتونه اعضامو بفروشه🤣💔حالا فک میکنید دارم شوخی میکنم ولی کاملا جدی گفتم
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
کار خوبی کرده که، والا باید تشویقش میکردی بخاطر این نوع دوستیش، آفرین به درک و شعور این دختر، منم بیست سالم بود گرفتم، اول همسرم که اون موقع فرند بودیم گرفت، منم تشویق کرد به گرفتن، منم گرفتم. قدر دخترت رو بدون و بخاطر فهمش خوشحال باش
همه اش فکرم درگیره .میگم کجا براش کم گذاشتم که ازالان بفکر مرگه .
مرگ هم جزوی از زندگیه ی مرحله اشه دیگه
بخوابم نخوایم همه مون ب این مرحله میرسیم
دور از جونش سالم و سلامت نمیان اعضاشو دربیاره ک
ولی کار قشنگیه ک به فکر آدما در هر حالی هست
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )