2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کنم یا بلند

89 بازدید | 14 پست

من کم کاری تیرویید و کم خونی دارم چند ساله به خاطر این مریضیام موهام ریزش پیدا میکنه باز خوب میشه باز میریزه کلا نازک و خشک هم هستن الان اندازش تا بند رسیده و ریزشش در حد چند تاره فعلا اما حدود یک سوم موهام تو این دوسه سال ریخته شوهرم میگه کوتاهشون کن جون بگیرن اما موهام تازه بلند شده دلم نمیاد از طرفیم موی کوتاه بهم میاد وراحت هست الانم خیلی مد شده حالا به نظرتون کوتاه کنم یانه؟ اگرکوتاه کنم تا دور گردن میزنم باب این مدلا که الان ترنده،خب با این شرایط شما چ نظری دارین مهربونا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار کرنلی زدم الان ۲سال طول کشیده تا بند رسیده برای همین الان یکم مرددم

میخوای رشدش بهتر بشه زرده تخم مرغ یک ساعت قبل حمام بزار روی سرت قسمت جلو تا مغز سرت

هفته ای یبار بزار

اگه بتونی بوش رو تحمل کنی 

من نمیتونم حالت تهوع میگیرم

چنبار بزن اگه ریزشش بهتر شد بزار بلند بشه اگه نه کوتاه کن

من موخوره زد قشنگ رفتم کوتاه کردم پشیمونم نیستم

میخوای رشدش بهتر بشه زرده تخم مرغ یک ساعت قبل حمام بزار روی سرت قسمت جلو تا مغز سرتهفته ای یبار بزار ...

باشه امتحان میکنم اتفاقا مامانم میگه تخم مرغ بزنم سرم اما من گوش نمیدادم

چ مدلی زدی شما؟

باشه امتحان میکنم اتفاقا مامانم میگه تخم مرغ بزنم سرم اما من گوش نمیدادمچ مدلی زدی شما؟

زرده رو از سفیده جدا کن خیلی ساده بزن کف سرت بعد یه نایلون پلاستیکی بکش روش یک ساعت بعد با آب رو به سرد بشور حمامم بو میگیره هواکش و روشن بزار وگرنه بقیه بهت فحش میدن😐🤣