2777
2789
عنوان

جالب ترین سوالی که بچه هاتون ازتون پرسیدن چی بود ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 75 پست
یه بچه مغزمو جوییده بود در مورد خدا می‌پرسید و اینکه چجوری ببینمش،گفتم خدا نوره میگفت عین نور خورشید ...

🤣🤣🤣🤣عالی بود

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹
🤣🤣🤣🤣عالی بود

😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم بچه ندارمخواهر زادم ۳ سالشه با باباش داشت حرف میزد باباش گفت واسمون خونه میسازم و... یهو برگشت ...

باباهه چه حالی پیدا کرد خدا میدونه

رفته بودیم بوستان یکدفعه به روحانی با لباس سفید رد شد این داد زد عه خداااا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من بچه بودم فکر میکردم تنها فرق دختر پسر موهای بلند و کوتاهه 😂 دخترا موهاشون بلنده پسرا کوتاه تا تو 7_6 سالگیم یکی از فامیل پوشک بچه رو عوض کرد دیدم فقط فرق تو موها نیست 😂

فکر میکردم وقتی دو نفر خطبه عقد براشون خونده میشه خود به خود بعد مدتی بچه به دنیا میارن از بابا پرسیدم بابا خارجیا که خطبه عقد ندارن چطوری بچه دار میشن؟ 😂😂💔 هیچی نگفت 😂

رفته بودیم بوستان یکدفعه به روحانی با لباس سفید رد شد این داد زد عه خداااا

منم فکر میکردم خدان ☠️

من بچه بودم فکر میکردم تنها فرق دختر پسر موهای بلند و کوتاهه 😂 دخترا موهاشون بلنده پسرا کوتاه تا تو ...

😂😂😂😂😂😂

همین سوالو پرسید

مامان من چرا تو این عکستون نیستم 

منم گفتم تو دلمی 

گفت یعنی چی منو خوردی ؟😄

گفتم نه ، رفتم پیش یه خانوم دکتر ، بهش گفتم من نی نی میخوام اونم توروگذاشت تو دلم بعدشم به دنیا اومدی همین

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اینکه بدون شوهر میشه بچه آورد ؟!میگه دوست ندارم شوهر کنم فقط بچه میخام

عه منم ک 😂

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟