2777
2789
عنوان

جالب ترین سوالی که بچه هاتون ازتون پرسیدن چی بود ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 75 پست

امشب ازم پرسید چرا لباس دکترا و اونا که ازمایشگاهن سفیده؟؟ چرا زرد نیست؟؟

بعدم گفت اصلا چرا لباس میپوشن دکترا چرا با مانتو خودشون نمیشینن راست میگفت خدایی خخ

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بدون شوهر میشه بچه آورد ؟!

میگه دوست ندارم شوهر کنم فقط بچه میخام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بهم گفت من که بچم دنیا بیاد تو بیمارستان همون اول که گوشواره نداره از کجا بفهمیم دختره یا پسر که اسم ...

🤣🤣🤣🤣چی گفتی بهش

الهی چقدر شیرینن این بچها

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹

تابلو زده بود جلو بیمارستان ناباروری مردان مگه ساکت میشد وسط شلوغی ابرومون برد

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه بچه مغزمو جوییده بود در مورد خدا می‌پرسید و اینکه چجوری ببینمش،گفتم خدا نوره میگفت عین نور خورشید گفتم آره دیگه نوره،بعد سر ظهر این بچه میخواست توالت بره،یهو صدا جیغش از حیاط بلند شد میگفت خدا رو درخت نشسته داره نگام میکنه😂نور خورشید از لابه لای شاخه ها بیرون زده بود میگفت فلانی گفته اون خداس.😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

امشب ازم پرسید چرا لباس دکترا و اونا که ازمایشگاهن سفیده؟؟ چرا زرد نیست؟؟بعدم گفت اصلا چرا لباس میپو ...

😂

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹

خیلی سوالای بامزه ای میپرسه معمولا الان یادم نمیاد 

اما چند شب پیش پدرش نبود من اون چراغو خاموش کردم مثلاا بخوابیم این هعی سوال نپرسید از من 

هعی میگفت مامان اون مرده رو میبینی اون گوشه واستاده کنار چراغ داره مارو نگاه میکنه 

مامان اون پیرزنه رو میبینی رو مبل نشسته 

هیچی دیگه بچه خوابیدو من تا صب چشم رو هم نذاشتم 😂 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨