2777
2789
عنوان

درد و دل حوصله داری بیا

72 بازدید | 14 پست

ممکنه خودکشی کنم 

حالا بگم جریان چیه

خواهر من سی و پنج سالشه و فن علیرضا طلیسچیه

تو یکسال و نیم اخیر همه کنسرتاشم میره و پیج فن داره براش

یه مدتع تصمیم گرفته کمتر بره 

دیشبم خونه بود پستای فن ها رو میدید

طلیسچی تو‌پستا گفت که کنسرتش رو‌کنسل میکنه چون صداش گرفته منم گفتم چه بد مردم اسکل شدن خب مریض بود زودتر کنسل میکرد که نرن و معمولی نظرمو دادم

خواهرمم رید به من که به تو چه ربطی داره چرا امقد بدت میاد ازش و اینا

بحث کردیم و به من گفت دیگه هیچ وقت حق نداری باهام حرف بزنی یک کلمه با من حرف بزنی گه خورت میکنم

حالا تو نظرتو بگو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بدم میاد ازاین ادمایی ک مجازی یکو میخوان بعد ب خونواده یا دوستشون ب یاحترامی میکنن بحاطرش

بیخیال گل

منم ازاین حرفا زیاد شنیدم از خواهر واشنا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چقدر بدم میاد ازاین ادمایی ک مجازی یکو میخوان بعد ب خونواده یا دوستشون ب یاحترامی میکنن بحاطرشبیخیال ...

از این زندگی خسته ام

خواهر بخاطر یه غریبه باهام قهر کرده

مسخره تر از اینم هست؟

چند روز پیش تولد گرفته بودم براش سورپرایزش کردم

تو‌بحث باهام گفت سوپرایزتونم خوشحالم نکرد چون بلد میستین…

بعدشم ولش كن مينه اشتي خودش خود به خود فراهم ميشه

من نمیتونم درک کنم خانوادم انقد داغون باشه

که خواهرم بخاطر یه غریبه که اصلا اینو نمیشناسه باهام بد شه

ولی تهدیدم کنه تا اخر عمر باهام حرف نمیزنه

من نمیتونم درک کنم خانوادم انقد داغون باشهکه خواهرم بخاطر یه غریبه که اصلا اینو نمیشناسه باهام بد شه ...

ولش كن نادانه نادان بعدا دو سه روز ديگه از سرش ميوفته باهات اشتي ميكنه

از این زندگی خسته امخواهر بخاطر یه غریبه باهام قهر کردهمسخره تر از اینم هست؟ چند روز پیش تولد گرفته ...

بیخیال گلم

دیگه بشناس اطرافتو

خیلیامون اینجوری در عذابیم

منم خواهرم از دشمن برام بدتره

رفتارشو باخودم وبچم بگم باور نمیکنی

بییخالشم دیگه اصلامهم نیست زیاد برام

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂