2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست
پنهونی !!؟ خرج خونه وپس انداز و... خودش می‌دونه پول تو جیبی برای خودمون باید بدن ، حالا ممکنه بیرون ...

در کل که بیشتر وقتها کارت شوهرم پیش منه 

خب بالاخره هر کسی یه جوری زندگی میکنه دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل که بیشتر وقتها کارت شوهرم پیش منه خب بالاخره هر کسی یه جوری زندگی میکنه دیگه

این خوبهج🤣🤣

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

چقدر این خواهرا گند میزنن به همه چی

آره بخدا خودش سرکار می‌ره حقوق داره طلاق گرفته بچه داره . شوهرم براش ماشین خریده پول رهن خونش داده همراهم انقد بهش میده باز نمیتونه ببینه ک شوهرم برا منو بچه ها خرج کنه 😑

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آره بخدا خودش سرکار می‌ره حقوق داره طلاق گرفته بچه داره . شوهرم براش ماشین خریده پول رهن خونش داده ه ...

یه بار به دعوا راه بنداز ، بزار بفهمه که راضی نیستی پولی برادرش بهش بده ، شاید قطع بشه، 

اگه طلاق گرفته که خودش نفقه و اینا داره دیگه پول چی بهش میده

یه بار به دعوا راه بنداز ، بزار بفهمه که راضی نیستی پولی برادرش بهش بده ، شاید قطع بشه، اگه طلاق گرف ...

عزیزم انقد دعوا کردم با آرامش گفتم با کاهش گفتم با قهر گفتم تا پای طلاق رفتم ولی تنها کاری ک کرد پنهون کاری بود ک مثلن من نفهمم پول میده بهش . بعضی وقتا میگم اگه ب منو بچه هامون هم همینقدر اهمیت بده و برسه واقعن مشکلی ندارم ک همراه این مبلغ میده بهش ولی خب واسه خودمون فقط در حد خوراک خونه خرید می‌کنه . تنها امیدم اینه یا خواهرش ازدواج کنه یا من بتونم برم سرکار 

عزیزم انقد دعوا کردم با آرامش گفتم با کاهش گفتم با قهر گفتم تا پای طلاق رفتم ولی تنها کاری ک کرد پنه ...

با این طرز فکر شوهرت ، اگرم شوهر کنه باز یه مدل دیگه میده بهش ، کلا مردا برای خرج زن دستشون میلرزه ، باید بگیم برو رابطه هم از خواهرت که خرجشو میدی بخواه

با این طرز فکر شوهرت ، اگرم شوهر کنه باز یه مدل دیگه میده بهش ، کلا مردا برای خرج زن دستشون میلرزه ، ...

آره والا . کاش ی شوهری کنه ک مث شوهر من باشه همین براش بسه چون خیلی منو اذیت کردن و میکنن . شوهرم ماشینش عوض کرد ک نصف کمترش پول من بود بعد الکی الکی بامن دعوا راه انداخت ک بره اونارو ببره مسافرت 😑😐 ینی اینارو یادم میاد بیشتر عصبی میشم تا وقتی ک خیانت کرد 

آره والا . کاش ی شوهری کنه ک مث شوهر من باشه همین براش بسه چون خیلی منو اذیت کردن و میکنن . شوهرم ما ...

تازه آقا با اینهمه دست گل ،خیانتم کرده ؟؟

تازه آقا با اینهمه دست گل ،خیانتم کرده ؟؟

😑😐 من چشم بازارو کور کردم بااین انتخاب و ازدواجم 

ولی باورت میشه انقدی ک رو رابطش با این خواهرش حساس شدم و عذاب میکشم سر خیانتش اذیت نشدم 

😑😐 من چشم بازارو کور کردم بااین انتخاب و ازدواجم ولی باورت میشه انقدی ک رو رابطش با این خواهرش حسا ...

اره می‌دونم ، چون اون جلو چشم نیست این مثه اینه دق جلوته

اره می‌دونم ، چون اون جلو چشم نیست این مثه اینه دق جلوته

آره واقعن . خدا خودش بمن صبر بده و ب خواهرش ی شوهر و خواهر شوهر همینتوری ب شوهرمم عقل ک مث قبل خوب بشه . ب شما هم بهترینهای دلت رو بده 💚🙂