یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه بار به دعوا راه بنداز ، بزار بفهمه که راضی نیستی پولی برادرش بهش بده ، شاید قطع بشه، اگه طلاق گرف ...
عزیزم انقد دعوا کردم با آرامش گفتم با کاهش گفتم با قهر گفتم تا پای طلاق رفتم ولی تنها کاری ک کرد پنهون کاری بود ک مثلن من نفهمم پول میده بهش . بعضی وقتا میگم اگه ب منو بچه هامون هم همینقدر اهمیت بده و برسه واقعن مشکلی ندارم ک همراه این مبلغ میده بهش ولی خب واسه خودمون فقط در حد خوراک خونه خرید میکنه . تنها امیدم اینه یا خواهرش ازدواج کنه یا من بتونم برم سرکار
عزیزم انقد دعوا کردم با آرامش گفتم با کاهش گفتم با قهر گفتم تا پای طلاق رفتم ولی تنها کاری ک کرد پنه ...
با این طرز فکر شوهرت ، اگرم شوهر کنه باز یه مدل دیگه میده بهش ، کلا مردا برای خرج زن دستشون میلرزه ، باید بگیم برو رابطه هم از خواهرت که خرجشو میدی بخواه
✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛
با این طرز فکر شوهرت ، اگرم شوهر کنه باز یه مدل دیگه میده بهش ، کلا مردا برای خرج زن دستشون میلرزه ، ...
آره والا . کاش ی شوهری کنه ک مث شوهر من باشه همین براش بسه چون خیلی منو اذیت کردن و میکنن . شوهرم ماشینش عوض کرد ک نصف کمترش پول من بود بعد الکی الکی بامن دعوا راه انداخت ک بره اونارو ببره مسافرت 😑😐 ینی اینارو یادم میاد بیشتر عصبی میشم تا وقتی ک خیانت کرد