شورت نمیزاره هوا جریان داشته باشه و باعث عفونت میشه
و شکر هم باعث عفونت میشه
خودم با رعایت این دو نکته خیلی وقته دیگه عفونت ندارم
اگه تاپیکمو خوندین و نتیجه گرفتین برام دعا کنید ممنون
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم
#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
قبول دارم واقعا حتی باعث تیرگی میشه من تو عادت ماهانه م عفونت میکنم چون ب نوار بهداشتی حساسیت دارم🤦 ...
بله منم ولی به محض تموم شدن خوب میشه برای اون دیگه ادم نمیدونه باید چیکار کنه
نه بنظرم همون شلواری که میپوشی از شرت کثیف ترهشرت اگر هر روز عوض کنی و از دستمال توالت استفاده کنی ع ...
نه من شلوارمو هر روز یا هر دوروز درمیون عوض میکنم
کسایی که حساسن میتونین لباس زیر پادار بپوشین چیزی که به بدنتون نچسبه و فاصله داشته باشه
دستمال توالت خیلی مشکلات ایجاد میکنه که مخفی ان
چند سال دیگه خودشو نشون میده
من شلوارم که به اونجام میخوره فک میکنم نجسه نمیتونم رو مبل بشینم🤕یعنی چندشم میشه
لباس زیر پا دار یا شلوارک نخی زیر شلوارت بپوش
چیزی که به بدنت نچسبه و خیسی بدنت بعد از سرویس سریع خشک بشه