2777
2789
عنوان

لطفا لباس زیر نپوشید🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 25 پست
عزیزان پس شورت نمی پوشید ترشح تون کجا می ریزه

ترشح خیلی کم که طبیعیه به خود شلوار میخوره 

اصلا خیلی کمه 

شما یکبار امتحان کن مشتری میشی😃

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
آره میگن دستمال توالت ها بازیافتی هستن و باعث عفونت میشنمن از دستمال کاغذی های معمولی دست و صورت است ...

اره عزیزم جفتشون یکی ان 

من اصلا همونطوری خیس از سرویس میام بیرون، چون لباس زیر نمیپوشم 

خیلی سریع اون چند قطره اب هم خشک میشه 

خیلی راحت میشی امتحان کن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم جفتشون یکی ان من اصلا همونطوری خیس از سرویس میام بیرون، چون لباس زیر نمیپوشم خیلی سریع اون ...

مرسی گلم 

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

طرف دو روز دو روز شرتشو عوض نمیکنه پس همچین فردی کاملا بدیهیه ک عفونت بگیره 

اما اگه نظافت رعایت شه دلیلی هم واسه عفونت وجود نداره

حالا توی خونه مشکلی نیس نپوشیدنش ولی خدایی بیرون باید بپوشیم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

طرف دو روز دو روز شرتشو عوض نمیکنه پس همچین فردی کاملا بدیهیه ک عفونت بگیره اما اگه نظافت رعایت شه د ...

من منظورم خود ماهیت شورت هست که اصلا چیز بدرد نخوریه 

یه سری لباس زیر هست پا دار با بدنت برخورد نداره اونا خوبن 

ولی اینکه چیزی به بدنت بچسبه اصلا قابل درک نیست 

رطوبت باعث ایجاد عفونت میشه 

دقیقا من الان داشتم به این فکر میکردم؟

شما یکبار امتحان کن

ترشح خیلی کم که طبیعیه به خود شلوار میخوره اصلا خیلی کمه شما یکبار امتحان کن مشتری میشی😃

نه نمیخوام امتحان کنم لباس زیر نخی می پوشم با دستمال توالت هم پاک نمیکنم دستمال نخی دارم پاک میکنم شورتم رو هرروز ۲دفعه عوض میکنم شما هم یه بار امتحان کنی مشتری میشی عزیز 🤣

زیاد امتحان کردم ، اول اینکه خودم اذیت شدم بعد هم چندشم میشه بدون لباس

راستش منم چون اینطوری عادت کردم حالا که میرم بیرون شورت میپوشم چندشم میشه، اینکه همیشه یه تیکه پارچه میسچبه به بدنت، جایی که خودش مدام مرطوبه 

راستش منم چون اینطوری عادت کردم حالا که میرم بیرون شورت میپوشم چندشم میشه، اینکه همیشه یه تیکه پارچه ...

اینم شانس ماست دیگه ، هر چی مصیبته برای بدن زناست  هزارتا بیماری و عفونت و قارچ و.... فقط یقه ژنو میگیره  ، بخدا که مردا راحتن ، لباس کوتاه بپوشند نپوشن ، نه عفونتی و قارچی اه اه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛