سلام خانوما شب خوش من دیشب یه دور با ماشین رفتم بیرون بعد اومدن خونه به شدت درد پریودی داشتم الانم یکم دلم درد میکنه کسایی که انتقال دادن و مثبت شدن این علائمو داشتن میگم حتما داره لانه گزینی میکنه که بعد تکوم انقدر درد اومد ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هیچ دردی نداشتم همش میگفتم پس نگرفته. انقدر بدن من عادیهاما باردار بودم از روز ۱۶سیکل بیبی کذاشتم ...
خدا حفظش کنه نه فعلا دنبال علائم نیستم😅 البته هستم😅 ولی چون رفتم بیرون یکم تکوم خوردم درد گرفت میگم حتما لانه گزینی کرده درد گرفته چیزی نباشه که درد نمیاد
سلام عزیزم من دقیقا همین علائم داشتم و الان پسرم یک سالو دو ماهشه😍😍ان شاالله برای شما هم مثبته😍
سلاااااااااام به روی ماهت😍 واااای به به خدا حفظش کنه ماشالله 🤩🤩 بهترین خبر بود برام عزیزم انشالله هیچ وقت تو زندگیت بی جواب نمونی هر چی از خدا میخوای بهت بده با این حرفت انگار دنیا رو بهم دادی😚😚☺☺😚😚😘😘😘
فقط عزیزم ی سوالی داشتم مام قراره بریم برای آی وی اف اگه خدا بخوادهزینه هاش گرونه؟ مرکز دولتی رفتی ی ...
انشالله خدا همونطور از خزانه غیبش بده فداتشم کارت به اونجا نرسه به حق پنج تن ما چون مشکل داشتیم واسه ناباروری ایم نوشتیم بیمه کردن مارو خیلی تو هزینه تاثیر داشت تخمک کشی قبل عید ۱۲ خراش رحم ۱۲ انتقال ۶ برای ۴ تا جنین داروها ام۲۵۰۰ میلیکنو پونصد بود که میشد ۲۵۰ تومن