2777
2789
عنوان

روز پنج انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 21 پست
انشالله خدا همونطور از خزانه غیبش بده فداتشم کارت به اونجا نرسه به حق پنج تن ما چون مشکل داشتیم واسه ...

ممنونم عزیزم 

ولی مام مشکل ناباروری داریم و مجبوریم بریم 

زیاد نیفتاده بنظرم 

ولی ما از راه دور میخواییم بریم تهران هزینه های رفت و آمد و موندن اونجام داریم ...

بعد چجوری خودتون رو بیمه ناباروری کردید؟ 

ما هردو بیمه درمانی داریم اونو ک قبول نمیکنن مراکز خصوصی درسته؟ 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

سلام عزیزم ، انشالله خدا بچه هاشو حفظ کنه 😍 دلم میخواد ولی میترسم میدونمم همسرمم‌ نمیذاره توکل به خ ...

انشالله دامنت سبز شده و چند روز دیگه آزمایشتم مثبت میشه

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم ولی مام مشکل ناباروری داریم و مجبوریم بریم زیاد نیفتاده بنظرم ولی ما از راه دور میخوایی ...

خدارو چه دیدی انشالله مشکلتون حل بشه ، آره هزینه رفت آمد خودش به تنهایی زیاد ، والله اونجایی که ما رفتیم اول خودشون گفتن اگر مدارک پزشکی دارین و بیمه هستین هزینه کمتر میگیریم بالاخره هر چی مدارک داشتم که تایید میکرد مشکل داریم بردم همون مرکز که انجام دادم کاشت رو نگاه کردن  البته طبقه ۲ استاد پزشکی بعدا نامه نوشت بردم شهر خودمون تو تامین اجتمالی که بیمه همین هستم اسممو ثبت کرد که البته کپی مدارک و شناسنامه هم بردم خود زته اول گفت همه رو کپی کن بعدا از توش اونایی که وضعیتم توش خیلی بد بود رو انتخاب کرد که میتونست از اول بگه کمتر پول کپی بدم😅 بازم هر جا رو متوجه نشدی بگو بگم

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم ولی مام مشکل ناباروری داریم و مجبوریم بریم زیاد نیفتاده بنظرم ولی ما از راه دور میخوایی ...

والاه بیمه درمانی نمیدونم چیه شایدم قبول کنن ولی درمورد این بیمه نازایی که میگم اونجا پرسو جو کن خیلی رو دارو ها عمل تاثیر داره

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه هر روز دستمال میزنم ولی چیزی نمیبینم انقدر دوست دارم خدا یه نشونه بفرسته اونم همین لک کوچولو باشه ...

سلام ان شاءالله که علائم بارداری باشه اما اگه اگه اگه نبود تاپیکمو بخون شاید بدردت بخوره

خدارو چه دیدی انشالله مشکلتون حل بشه ، آره هزینه رفت آمد خودش به تنهایی زیاد ، والله اونجایی که ما ر ...

ممنون عزیزم