2777
2789
عنوان

شما جای من بودید بهش حق میدادید؟؟؟

538 بازدید | 36 پست

بچها من شوهرم ساعت 5/30 صبح میره تا 3  سرکار و من بچه رو نگه میدارم و شوهرم که میاد بچه رو نگه میداره و من 3 تا 10 میرم سرکار(هایپر کیپر دارم) دیشب من خسته اومدم شام پیتزا درست کردم کی به خودم رسیدم گفتم ولنتاینه کادو هم گرفته بودم  اما تا رفتیم تو رختخواب که شروع کنیم حرف بزنیم تا سر جونبوندم شوهرم خوابش برد خیلی ناراحت شدم به نظرتون به روش بیارم یا گناه داره خسته بوده 

همون pari 70  هستم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رفتارش تا قبله رختخواب خوب بود و سرسنگین نبود گناه داره به روش نیار

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ماشالا به خودت که تا ۱۰ سر کار بودی ولی باز شام درست کردی و به خودت رسیدی نه به روش نیار. خسته بوده ...

فداتشم کلا پر انرژیم اما شوهرم یکم کم انرژیه

همون pari 70  هستم😊

وااااا گناه داره خوب...شوهرمنم انقدرسریع خواب میره تازه بیدارش کنم میگه داشتم خواب میدیدم آ😂😂😂😂😂😂😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
نه خوب بود چندباریم گفت عزیزم چقد خوشگل شدی فداتشم و اینا

آهان پس ناراحتش نکن امروز ولنتاین بگیر چه اشکالی داره

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

کاش مرخصی میگرفتی همچین روزی ک برات مهمه .ولی اشکالی نداره.امروز یا فردا هرکدوم ک تعطیل هستین هردو ی برنامه ی خوب بزار و ولنتاین و اون روز واسه خودتون جشن بگیرین.بهشم بگو ک همون شب برنامه داشتی ولی دیدی خوابش گرفته چیزی نگفتی.

بنده خدا کار بدی نکرده ک بخوای بازخواستش کنی.ولی اینجوری ک بهش بگی هم تو ذوق خودت نمیخوره هم ایشون میزان علاقه ی شما دستش میاد

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله