2777
2789
عنوان

شما جای من بودید بهش حق میدادید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 36 پست

برعکس شوهرمن ک اصلن شبا خواب نداره..بخدا دیوونه شدم.همش بیداره تا صب .انقد حسودیم میشه کسی بگه ک خودشو شوهرش مثلا فلان ساعت میرن میخواابن...4ساله مزدوجم هنوز یه هفته پشت سرهم نشده ک هردو باهم بریم بگیریم بخوابیم.همیشه ی خدا من میخوابم تنها بیدار ک شدم ایشون میره میخوابه..انگار کشیک میدیم

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته بوده گلم

من كه روز ولنتاين تولدمم هست براي همين روز قبلش واسم كادو ولنتايني گرفت ولي روز تولدم اينقدر بنده خدا خسته بود سردرد شديد و چشم درد داشت خوابش برد از خواب پاشد اينقدر بخودش فحش داد طفلكي حالا اين وسط منم بيام عذاب وجدانشو بيشتر كنم نميشه كه 

بيخيال امروز جشن بگيرين 

خسته بوده گلم من كه روز ولنتاين تولدمم هست براي همين روز قبلش واسم كادو ولنتايني گرفت ولي ...

عب نداره گلم دختر من کوچیکه اذیته میکنه اونم که خسته میشه بیخیال من میگذرم

همون pari 70  هستم😊
آره مجبوره خیلی بدهی داریم اونوقتم ببین دخترم چقده 

واي چه چوچولوعه واااش

خوب من فكر ميكنمني ني خيلي مراقبت داره خوب بنده خدا والا نگهداري ميكنه ازش كار اوشون سختتر از شماست 

عب نداره گلم دختر من کوچیکه اذیته میکنه اونم که خسته میشه بیخیال من میگذرم

اره همين كه بچه رو نگه داشته كليه 

منم ناراحت نشدم چون بعدش اينقدر خودش عذاب وجدان گرفت حتي همين الان از سركار سريع ارمد پنج دقيقه منو ببين عذرخواهي كنه و برام صبحانه اورده باز بره همين برام ارزشمندتره تا اينكه بيام هي بگم چرا خوابيدي من ناراحت شدم وفلان تازه من تولدم بوده نه بخاطر ولنتاين