2777
2789

مچ دستم شکسته جراحی کردم پین گذاشتن بعد درآوردن پین دستم دکتر برام فیزیوتراپی لیزری توان بالا تجویز کرده من رفتم یه جا فیزیوتراپی بهم گفتن اینجا توان بالا نداریم و من رفتم جای دیگه حالا اونجا بدون توجه به نسخه پزشکم که لیزر بوده چیز دیگه انجام دادن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خب چیزی نمیدونستم گفتم لابد همینه دیگه بعد چند جلسه شک کردم بهشون گفتم دکتر برام لیزر نوشته بهم گفت لیزر برای درده توکه درد نداری در حالی که داشت گولم میزد تو اینترنت و چت جی پی تی پرسیدم گفتن لیزری بهتره از هر نظر و تاثیر بیشتری داره

یعنی چی اصلا نفهمیدم

دکتر برام یه روش درمان دیگه تجویز کرده اینا سر خود یه کار دیگه کردن و اصلا به منم نگفتن وتاره متوحه شدم در حالی که روشی که دکترم گفته اثر بخش تره و تا الان شاید دستم خوب میشد