2777
2789
عنوان

بچه ی نارس و هزار تا مشکل 😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم حق داری منم این راه ها رو رفتم تازه پسر من دوبار عمل شد بیهوش شد کم کاری تیرویید داشت کم خو ...

توروخدا از تجربت بگو بچت با چه شرایطی دنیا اومد وزنش چند بود از کجا فهمیدی کم کاری تیروئید داره 

هر چی خدا بخواد خدا که بد نمیخواد دوستم 
منم کم سختی نکشیدم بخدا ققط بدونم این سختی ها تموم میشه بچم سالمه بازم تحمل میکنم 😭😭😭😭

تموم میشه

اینستا پیج نوزاد نارس رو فالو کن

انقدر بچه هستند مشابه بچه شما

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

تموم میشهاینستا پیج نوزاد نارس رو فالو کنانقدر بچه هستند مشابه بچه شما

اخه الان دیگه باید حداقل سینه خیز که میرفت 😭😭😭😭خیلی وزنش کمه داره یستلش میشه پنج و نیم کیلوعه

توروخدا از تجربت بگو بچت با چه شرایطی دنیا اومد وزنش چند بود از کجا فهمیدی کم کاری تیروئید داره

میخوام بگم این روزا هم تموم میشه فقط تا میتونی به خودت برس حتنا روزی یکی مولنی ویتامین بخور و قرص اهن 

ویتامین دی هم حتما بخور جلوگیری میکنه از افسردگی

بجا من بیضه هاش تو شکمش بود عمل شد بعد تنگی مجرای ادرار داشت باز عمل شد با کلی بخیه

با ازمایش خون فهمیدن کم کاری تیرویید داره

قضاوت کار خداست
میخوام بگم این روزا هم تموم میشه فقط تا میتونی به خودت برس حتنا روزی یکی مولنی ویتامین بخور و قرص اه ...

چند ماهگی فهمیدی عزیزم همون اولش که ازمایش میگیرن

عزیزم نگران نباش پسر عمه من بچش همینطور بود الان ماشالله مردی شده براش حمد خوندم

😭😭😭😭خیلی ممنونم الهی خدا حاجتت رو بده

تورو قرآن برام دعا کن دیگه از گریه هم خسته شدم شاید خدا صدات رو شنید

پسر من ۲۸۰۰ بود دوتاسوراخ قلب تنگی دریچه ریوی بیضه پایین نیومده استاز ادراری همه کاراشو دیر انجام داده یکماهه عمل شده بازم عمل داره من کامل درکت میکنم ولی باید قوی باشی الان ۱۶ ماهشه حالش خوبه رشدشم خوبه خیلیم باهوشه من سرش پیر شدم ولی خدا بزرگه این روزا میگذره ناامید نباش 

قلبم داره پاره پاره میشه خواهش میکنم برا سلامتی بچم نفری یه دونه سوره حمد بخونید هدیه به حضرت رباب شاید بخاطر بچش بچم رو شفا داد 😭😭😭

پسر من ۲۸۰۰ بود دوتاسوراخ قلب تنگی دریچه ریوی بیضه پایین نیومده استاز ادراری همه کاراشو دیر انجام دا ...

خدا برات حفظش کنه انشالله از شوق موفقیتش اشک شوق بریزی دختر من خیلی کم وزنه این همه مدت نفهمیدم رفلاکس پنهان داره پنج کیلو نیم مونده حتی پاهاشم سفت نمیکنه روزمین

پسر من ۲۸۰۰ بود دوتاسوراخ قلب تنگی دریچه ریوی بیضه پایین نیومده استاز ادراری همه کاراشو دیر انجام دا ...

عزیزم سوراخ قلبش چه نوعی بود