2777
2789

خیلی خستم خیلی نا امیدم 😭😭😭😭😭روزی ده بار با خدا قهر میکنم و آشتی میشم هزار جور نذر و نیاز کردم روزی حداقل نیم ساعت رو گریه میکنم ولی واقعا دیگه کم آوردم 😭😭😭افسرده شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم هزار تا فکر میاد تو سرم مدام تو اینترنت و گوگل دنبال راه حلم پس چرا درست نمیشه 😭😭😭😭اخه چرا من با بچم امتحان میکنی خدا 

هر چی خدا بخواد خدا که بد نمیخواد دوستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم حق داری منم این راه ها رو رفتم تازه پسر من دوبار عمل شد بیهوش شد کم کاری تیرویید داشت کم خونی مینور شد ولی الان ۵ سالشه بالاخره بهتر شد ولی الان جدیدا لکنت گرفته

قضاوت کار خداست

صد البته بهتره بچه نارس نباشه ولی من من ی دوستی داشتم قد بلند و بنیه قوی داشت، میگفت شیش ماهه متولد شده بوده . خدا مراقبشه نگران نباش ایشالا حل میشه میگذره 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

ناامید نشو

بچه دوستم با وزن ۷۰۰ گرم بدنیا اومد. بنده خدا ۴ماه کلا توی بیمارستان ها زندگی کرد تا بچه مرخص شد. از این بیمارستان به اون بیمارستان. الان بچه اش ۵سالشه از بچه من که کامل بود درشت تر و قد بلند تر و سالم تر

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

بچم با وزن ۱۳۰۰ گرم دنیا اومد ۳۴ هفته بود ولی تو شکم هم خوب رشد نکرده بود تا شش ماهگی شد چهار کیلو دکترا گفتن چون دو تا سوراخ قلب داره تا همینجاشم وزن گرفته خداروشکر از بعد شش ماهگی تا د ماهگیه یک کیلو اضافه کرده فهمیدم رفلاکس داره اصلا خوب شیر نمیخوره با سرنگ بهش شیر میدم تازه نیم کیلو اضافه کرد یه ماه پیش غلت زدن رو یاد گرفت بیست روز غلت زد و دیگه ولش کرد اخه چرا 😭😭😭دو روز پیش رو شکم میذاشتمش تلاش می‌کرد سینه خیز بره چون نتونست باز بیخیال شد 😭😭😭وقتی میگیرمش بالا پاهاش رو صاف نمیکنه نشستن بدون کمک بلد نیست دکترش گفته فعلا ماه دیگه دوباره ببرم پیشش اسمی هم از کاردرمانی نبرده خیلی نگرانم دارم دق میکنم شما رو بخدا بیاین آرومم کنید 

ناامید نشوبچه دوستم با وزن ۷۰۰ گرم بدنیا اومد. بنده خدا ۴ماه کلا توی بیمارستان ها زندگی کرد تا بچه م ...

منم کم سختی نکشیدم بخدا ققط بدونم این سختی ها تموم میشه بچم سالمه بازم تحمل میکنم 😭😭😭😭

تورو قرآن برام دعا کن دیگه از گریه هم خسته شدم شاید خدا صدات رو شنید

چشم عزیزم❤️

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️