2777
2789

سر شام بابام گفت غذا چی پختی گفت سیب زمینی ، بعد بابام گفت تف این چه غذاییه پختی؟!!! الان مامانم تو قیافه ستو‌ همش غر میزنه و میگه میرم از این خونه و من حوصله تف و اینا رو ندارمو از این چرت و پرتا ( تازه مادربزرگم با خودمون زندگی میکنه و الاناس که مادربزرگم با مامانم سر قیافه گرفتنش دعوا رو شروع کنه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️)

بعضیام چه شانسی دارن تو خانواده های باکلاسین اینم از شانس من 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذارش قیافه بگیره برا بابات تا دیگه ایراد نگیره پدر جان 

والا مگه همش باید برنج و خورش باشه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

زن وقتی زحمتکش خونس نباید بخاطر یه شام نهار بهش بی حرمتی بشه

شما سنی ندارید وقتی بزرگ تر شدین متوجه میشین غذاهای مامان چی هستن ❤

دلم برای مادرم تنگ شده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

زن وقتی زحمتکش خونس نباید بخاطر یه شام نهار بهش بی حرمتی بشهشما سنی ندارید وقتی بزرگ تر شدین متوجه م ...

مرد هم صبح تا شب بیرون خونه برای ما زحمت میکشه حقش نیست یه غذای خپب بزاریم جلوش؟؟ 🙂

زن وقتی زحمتکش خونس نباید بخاطر یه شام نهار بهش بی حرمتی بشهشما سنی ندارید وقتی بزرگ تر شدین متوجه م ...

باریکلا

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

مرد هم صبح تا شب بیرون خونه برای ما زحمت میکشه حقش نیست یه غذای خپب بزاریم جلوش؟؟ 🙂

یه شب هزار شب نمیشه 

حالا اگه میخورد دنیا به اخر میرسید 

درسته

حالا این همه مادر ها غذاهای خوب میپزن یبار خسته میشن بلحاظ زندکی یه نهار ساده میزارن چه عیبی داره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم