2777
2789

بها دادن این نیست بچه ها براش کادو بخرم

هر موقع با پارتنرش مشکلی پیش میومد یا هرچی همیشه کنارش بودم

انگار خدمتکار 

اصن مهم نبود واسم خودم اون لحظه کار و زندگی دارم

همش میشستم وقتمو میزاشتم پای مشکلشو و رابطشو و فلان

حالا چندین بار پیم های منو با کمال پرویی سین نمیزنه بعد میاد تو گروه با بچه ها اکیپمون چت میکنه 

اوایل پیم میدادم تا ۱۲ ساعت بعد سین نمیزد فک میکردم آن نیست 

ولی چون بچه ها توگروه پیمی نداده بودن اینجوری میکرد پیمامو سین نمیکنه ولی با اون حرف میزنه

مردا تو تایپکم نظر ندن و ریپ نزنن🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق منم اینطوری بود و به علاوه تا دورش شلوغ میشد فراموشم میکردباهاش سرد شدم بهم گفت چندتا ادم دورت ...

اره دقیقا

بنظرت دلیل ناراحتیمو پرسید بهش بگم؟

اره دقیقابنظرت دلیل ناراحتیمو پرسید بهش بگم؟

نه اصلا نگو چرا خودتو پیشش کوچیک کنی

باهاش سرد شو محل سگم بهش نده

بهش بگی مطمئن باش مظلوم نمایی میکنه و تورو نامرد نشون میده اخر خودت مقصر جلوه داده میشی

نه اصلا نگو چرا خودتو پیشش کوچیک کنیباهاش سرد شو محل سگم بهش ندهبهش بگی مطمئن باش مظلوم نمایی میکنه ...

اره چند روزه سین نمیکنم پیماشو

میگم اگه پرسید بگمرفتارش خیلی باهام چرت بوده البته من در هرصورت باهاش مث سابق نمیشم وقتمک از سر راه نیوردم