2777
2789
عنوان

خوب نصحیتم رو به یاد داشته باشید

293 بازدید | 35 پست

منه ۲۰ ساله شدم مامان بزرگ امشب🥲😂💔

جدی میگم

اولا با پسری خواستید ازدواج کنید خانوادش رو خییییییلی جدی بگیرید. نگید مهم نیستن ذات و خون اونا تو پسره هم هست دقت کنییدددد...

دوما نشونه هارو حتی تا روز قبل عقد جدی بگیرید. راحت ازش رد نشید. الکی گذشت نکنید. حواستون باشه از اون نشونه ها بعدا ممکنه ضربه بخورید. پس اگه قراره باهاش جدی ازدواج کنید حداقل اول به دنبال رفع و درمان اونا باشید. اگرم دیدید نمیتونید بگذرید

زندگی مشترک خیلی پیچیده تر از این حرفاست

گذشت بیخودی فقط آینده شمارو خراب میکنه

سوما انقدر برید و بیایید تا از یه سری رفتارا مطمئن شید. نیازی به زود جواب دادن نیست

مشاوره قبل ازدواج رو جدی بگیرید و دست هرکسی نسپرید. پیش یه متخصص چند جلسه برید. تاکید میکنم (چند) جلسه

اینا تجربه هایی بود که با انتخاب اشتباهم کسب کردم

امیدوارم به کارتون بیاد

اگه براتون مفید بود یه صلوات برام بفرستید از این گرفتاری رها شم❤️🫂

افرین کاملا درست هست 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده خیلی مهمه بر خلاف تصور بعضیا که میگن مهم دوتامونیم ، اگه خونواده راضی به وصلت نباشن تا آخر ع ...

جدا از اون

تروماهای اون پسر بستگی به خانواده و رفتارشون داره 

نحوه تربیت. فرهنگ خیلییییی مهمه

ولی دختر خانمهایی هم هست که واقعا مادرشون تربیتشون نکردن بعد بفرستن خونه بخت ، یعنی وقتی میرن خونه شوهر یه خونواده رو از هم میپاشن. هم خونواده دختر مهمه هم خونواده پسر  

خدا کنه نه دختر نه پسر گیر خونواده  بی منطق زبون نفهم نیوفتن