2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا، آخه بعد ۵ دقیقه رفتم چیزی نبود، نیم ساعت دیگه رفتم این شکلی شد.

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

رو راهنمای بی بی چک نوشته بود بعد ۵ دقیقه دور بندازید

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

مدیکوره؟

منم دوتابی بی با دوتامارک مختلف زدم مثبت شد

بازدوباره دیروز ی دونه ازهمین مدیکورا زدم منفی شد

بعدنیم ساعت ی ساعت نگاکردم قشنگ خطش دیده میشد😒

به خداگفتم اگه سرنوشت مرانوشته ای چرادعاکنم؛خداگفت:شایدنوشته باشم هرچه دعاکند!
چند روز دیگه بزن بازم.حالا بچه ميخواين یا نه؟

بله عزیزم

مدیکوره؟ منم دوتابی بی با دوتامارک مختلف زدم مثبت شد بازدوباره دیروز ی دونه ازهمین مدیکورا زدم منف ...

بله مدیکوره، الان باردارید؟

آره مدیکوره، الان باردارید؟

نمیدونم اخه ازمایشم دادم گف مشکوکه چن روزدیگه اگه پری نشده باشم هنوزمیرم از دوباره

به خداگفتم اگه سرنوشت مرانوشته ای چرادعاکنم؛خداگفت:شایدنوشته باشم هرچه دعاکند!
ازوقتت گذشته؟ازمايش بدي بهتره،چون منم بي بي ام مثبت شدولي پري شدم البته توهمه اينطوري نيس

امروز موعودمه، 

نمیدونم اخه ازمایشم دادم گف مشکوکه چن روزدیگه اگه پری نشده باشم هنوزمیرم از دوباره

آخی، ان شاءالله که نی نی تو دلته