2777
2789
عنوان

بانوار بهداشتی دمل زدم

353 بازدید | 23 پست

یه نواربهداشتی جدید خریدم استفاده کردم..وقتی میذاشتم احساس سوزش میکردم فکر کردم عادیه واسه گرماس...دیشب یه دمل بزرگ زد.تخلیش کردم کلی خون وچرک اومد..از دیشب هم فقط اب میده.‌بگم دوتا دستمال کاغذی اب ترشح داده دروغ نگفتم...عنبرنسا دود کردم فایده نداره..پوستش کامل سوخته...

میگن نواربهداشتی چون داخلش پنبه هست وپنبه هم موادشیمیایی داره وقتی استفاده میکنی بخار میکنه وباعث عفونت وسوزشه

بگذریم حالا دوای درد من چیه؟؟؟

التماس یه صلوات برای سلامتی یه عزیزدل.عروسک چینی های نی نی سایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پد روزانه خیلی کوچیک پنبه ای میخرم 

روزی 4 یا 5 بار عوض میکنم 

اوکیم 

نمی خواد بری نوار بهداشتی مشبک بزرگ بگیری تا جا داره پرش کنی 

کوچلو و نازک بگیر هم عرق نمی کنی هم زود به زود عوض میکنی

تجربه نداشتم . ولی همین که می بینم نوار بهداشتی بهم سازگار نیست مارکشو عوض میکنم . الان دیگه می‌دونم چیا بهم سازگاری داره چیا نداره ، اگه میتونی کاپ قاعدگی یا نوار بهداشتی فیتیله ای بذار . البته فقط این سری را بذار تا دمل خوب بشه و هوا بخوره . من کلا کاپ و فیتیله ای استفاده نمیکنم . من مای لیدی بنفش استفاده میکنم غیر مشبک . روزای خون ریزی زیادهم تافته مسافرتی بزرگ بنفش  ویژه یلدا 

من پد روزانه خیلی کوچیک پنبه ای میخرم روزی 4 یا 5 بار عوض میکنم اوکیم نمی خواد بری نوار بهداشتی مشبک ...

من سرکار میرم..دوتا میذارم رو هم از ساعت شش صبح تا دو بعد از ظهر

تجربه نداشتم . ولی همین که می بینم نوار بهداشتی بهم سازگار نیست مارکشو عوض میکنم . الان دیگه می‌دونم ...

حالا از این مارک ها که گفتی میخرم ببینم خوب میشم

من سرکار میرم..دوتا میذارم رو هم از ساعت شش صبح تا دو بعد از ظهر

واسه این تایم کاپ خیلی مناسبه 

اگه بتونی باهاش اوکی بشی 

من نتونستم کلا با هیچی اوکی نیستم

خب بین این۸ساعت دوسه بارعوض کن پدرو

اخه داخل دستشویی اداره ضایعه بذارمشون..فقط این تامپون که میگن نمیریزه بیرون..من برم بخرم؟؟