2777
2789

سلام وقت بخیر... یه خانمی هست ک ۵ ماهه جدا شده .. و ۳ ماهه با برادر شوهرم تو رابطه هست ب گفته زنه .... و منم دیشب دیدمش گفت ک ۴ تا بچه دارم  ... ک ۳ تا پسر و دختر ک دست پدرشونه ...

و ۶ سال از برادر شوهرم بزرگ  تر برادر شوهرم متولد ۷۵ ... و اولین  ازدواج  و کلن چند روزه ک همش دعوا شده و کسی این دختر رو نمیخواد . و کسی عقدش نمیره از نظرتون منو شوهرم بریم عقد.. بخاطر برادرش میگم 

خدایا امیدم تویی...ناامیدم نکن 💜😍

نه از پدر مادر فکر کنم باید تبعیت کرد

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

به نظرم برید 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ک اصلااااااا خودتو دخالت نده

برادرشوهرتم مشخصه مغزش تاب برداشته

درسته خانم بعد طلاق و بعد بچه حق ازدواج داره

ولی نه زرتی بعد طلاق😐😐😐😐

کاملا مشخصه برای اینکه یکی خرج خودشو بچه هاشو بده ازدواج میکنه

وگرنه هر ادمی تا یه سال حالش مساعد نیست !!

خصوصا با چند بچه

ایشون عده نگذشته زرتی دنبال ازدواج

اونم مجرد و سن پایین بوده....

فقط اگر شوهرت صلاح میدونه

عقدش برید

تمام

مادرشوهرتم هر چی گفت

بگو والا شوهرم گفت بریم

منم احترام شوهرمو نگه میدارم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تابع پدر و مادر همسرتون باشید

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

زنه چه امتیازی داره که برادرشوهرت میخوادش؟ منظور پول و خوشگلی و ایناس

اینجور آدما فقط از لحاظ رابطه کار بلدن

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

ببین نظر شوهرت چیه؟ بجز تو جاری دیگه هم هست؟ 

بنظرم باید با مادرشوهرت مشورت کنی

ولی بنظرم ازدواج با این شخص اشتباهه،باید بایکی با شرایط خودش ازدواج کنه....

ن بایک فرد مجرد کوچیکتر از خودش