2777
2789

چون دائما واسم جادو میگیرن 

چله های .. چهله ، ۴۰ روز .. های باطلی شامل = سوره و ادعیه ی شرعی

سوره های باطل سحر مثل بقره . انعام . جن . صافات . یس . الرحمن . طه . آیات ۶۰ قاف . و غیره

حدیث کسا . دعای معراج . دعای نادعلی .  زیارت عاشورا با صد سلام و صد لعن و غیره 

میتونم به جای اینا = چله ی ۴ قل بردارم = ۴۰ مرتبه توحید و کافرون و فلق و ناس بخونم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد که چله ی ۴ قل تموم شد حرز کبیر امام جواد علیه السلام خریدم اونو استفاده کنم تا دعاهاشون دیگه روم ...

کفشدوزک جان سلام شماهمون کاربر سایو جانی؟

آلتادین و یکی دیگه هم بوداسمت یادم نمیمونه خوب اسم کاربریا😅

ولی فکر کنم خودتی چون درمورد چله هاو باطلاسحرودعای علقمه گفتی حدس زدم خودت باشی❤️ شمارو به خاطر زیارت عاشوراو دعای علقمه یادمه.

ممنونم که یادآوری میکنی🌹

منم حرزکبیر امام جواد خریدم ولی هنوز نمازشونخوندم خیلی طولانیه😩امروزم که روز نحسه بذارم ان شالله فردا بخونم.همیشه دعات میکنم عزیز ان شالله زودتر مشکلاتت رفع بشه اون ادمای جادوگر از زندگیت دورشن.میدونم خیلی سخته چندسال پیش برای خودم گرفتن جریانش مفصله هیچوقت توسایت داستان زندگیمم نذاشتم چون یا مسخره میکنن یا تکذیب.

ولی میدونم خیلی بده حسادت اطرافیان یعی کن حتی الامکان دوری کنی