2777
2789

یکی از اقوام ما 

در واقع دختر خاله ام 

1/2ماه پیش بچش دنیا اومد 

و من در جواب استوریش  کلی تبریک نوشتم قدمش خیر گفتم و ‌..‌‌

تنها جوابش این بود ممنون 

گفتم شاید دوران زایمان اذیت شده عیبی نداره

دوباره یه استوری دیگه و من باز    کلی قربون صدقع و تعریف و تبریک 

این دفعه نوشت مرسی 

گفتم بی خیال 

حالا بعد 2ماه  استوری تولد گذاشته و من تبریک گفتم و آرزوی خوب کردم براش 

و لایک کرد فقط پیامم رو 

جدن خیلی بهم برخورد که چرا ارزش خودمو اوردم پایین  

من دختر خالم رو دو سال یه بارم نمیبینم اما تو موقعی که همو ام میبینیم اینقدر سرد و خشک نیست 

اما تصمیم گرفتم دیگه استوری هاش رو نبینم

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بار اول دیدی اینجوریه دیگه اشتباه کردی انقد ادامه دادی. ولش کن

الان دقیقا سر این موضوع دارم حرص میخورم که چرا  ادامه دادم

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
وقتی دفعه دوم سرد بوده الان ی لایکم‌نمیکردی

تولدش بود گفتم زشته تبریک نگم

منم همینجوری جواب میدم خب واقعا نیاز به قربون صدقه و لفاظی تو نداره . جواب داده مرسی نباید بهت بربخو ...

تولدت مبارک که گفتم   جوابش ام شما فقط لایک میکنی؟