2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره با نامزدم برم شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خدا قسم راضی شه شیطونی که هیچدستشم نمیگیرم🤣🤣🤣

حالا شیطونی هم کردید مراقب باشید منجر به ازدواج زودتر از موعد نشه🤣

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

انشالله عزیزماینا فکرشون تو هزار سال پیشهمن رفته بودم خونه بابابزرگم پیر مرد ۸۰ ساله بهم‌گفت بابات د ...

والا تا موقعی ک نریم خونه خودمون ولمون نمیکنن

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

تو نوبتیم هنوز عشقم شما چطور

ماهم کافی نت ثبت نام کردیم ولی هنوز کدرهگیری نیومده واسمون

بعد وام ازدواج خودتو شوهرت میگیرین یا خانوادت میگیره واست جهیزیه بخر

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

ماهم کافی نت ثبت نام کردیم ولی هنوز کدرهگیری نیومده واسمونبعد وام ازدواج خودتو شوهرت میگیرین یا خانو ...

شوهر کیلو چنده

ندی به شوهرته هاااا

اگه مشکل مالی نداری نگه دار تو بانک ب شوهرتم نگو

ولی اگه جهیزیه میخری بده به خانوادت

من والله میدم به خانوادش فقط پنجاه ازشون میگیرم میریزم تو بانک

ماام کد رهگیری نیومده سه ماهه اقدام کردیما ولی نمیاد

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

اخه خیلیارو میبینم‌پدرشون اینجوری نیساین تو این ی مورد خیلی سخت گیره خیلییییی زیاد اصلا نمیدونم چشه ...

عزیزم من نامزد کردم هنوز عقد نکردم احازه ندارم باهاش برم بیرون تا بعد عقد😐🤣🤣🤣

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ن بابا من گوه بخورم ببین اصلا میرم😂

دور از جون عزیزم ، چرا نری ، باباها دختری هستن برو مخ بزن 

ولی نومزدو بزار تو خماری تا لحظغاخر🤣

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

شوهر کیلو چندهندی به شوهرته هاااااگه مشکل مالی نداری نگه دار تو بانک ب شوهرتم نگوولی اگه جهیزیه میخر ...

عشقم میدی ب خانوادت؟