2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره با نامزدم برم شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 56 پست

من یکسال عقد بودم فقط دوجا با همسرم بیرون رفتم 

اونم درحضور خانواده😂

بابام می‌گفت رسم نداریم 

شب عروسی انقددددددددد ازش خجالتی کشیدممم درحد ازهوش رفتن 

عروس چهار سال پیشم😐

من یکسال عقد بودم فقط دوجا با همسرم بیرون رفتم اونم درحضور خانواده😂بابام می‌گفت رسم نداریم شب عروسی ...

من میبینمش

مامانم پایس میگه برو 

ولی تا حالا مسافرت نرفتم ب دلم مونده

گاهی وقتا میگم خودم بهش بگم

ب نظرت قبول میکنه

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این همه آدم کجا بری🤣🤣🤣

شاید باورت نشه ولی خودمم دلم نمیخواد ولی نامزدم ناراحته

میگه بریم هم در حد شام در کنارشونیم میپیچونمشون بریم با هم

اتفاقا فامیلامون از اینایی ک زیاد ک...بلغور میکنن ممکنه زهرمار آدم بکننولی نامزدم میگه بابات بزاره ا ...

دیدی بابات یه چیزی می‌دونه میگه نه ، پسره هنوز نگفتید دنبال پیچوندنه کل فامیله 🤣

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

تو عقد دیگه رسما زنش هستیاین اداها چیهاصرار کن و برو بهتون خوش میگذره

پدرم از اول شرط گذاشته بود برم پدرم ناراحت میشه اصلا نمیخوام ناراحتش کنم

دیدی بابات یه چیزی می‌دونه میگه نه ، پسره هنوز نگفتید دنبال پیچوندنه کل فامیله 🤣

🤣🤣🤌🏼

نه اتفاقا خودشم میدونه زبونم درازه ی چیزی بگن ی چیزی میگم حالا بیا جعمش کن

باید مامانت با سیاست های خودش راضیش کنه

بابام تو این مورد حساسه

مامانم کل نمیندازه باهاش

چون میدونه سر این موضوع چقدر پدرم حساسه

اخه خیلیارو میبینم‌پدرشون اینجوری نیساین تو این ی مورد خیلی سخت گیره خیلییییی زیاد اصلا نمیدونم چشه ...

والا بابای ت خوبه بابای منو اگه ببینی واسه بیرون رفتن ک هی باید اجازه میگرفتم حتی بعضی شبا ت حیاط مینشستیم صحبت میکردیم مامانم صدام میزد میگف بیا داخل اصن با اینکه عقدیم نمیزارن یکلحظه پیش هم باشیم دوره نامزدی و عقد کوفتمون کردن بخدا

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

والا بابای ت خوبه بابای منو اگه ببینی واسه بیرون رفتن ک هی باید اجازه میگرفتم حتی بعضی شبا ت حیاط می ...

من بیرون رفتنم با مامانمه

ولی ی تایمایی باید برم بابام متوجه نشه

ب خدا 6 ماهه عقدم ی بار تنها نرفتیم‌مسافرت

تو این شیش ماه کوفتم شد

عید ی روز برد خونه ی پدرشوهرم منو خودشم برگردوند

نامزدم اومد شهرستانمون بازم نزاشت من برم واسه سیزده ب در

ب خدا مکندم چیکار کنم

روانم بهم ریخته

🤣🤣🤌🏼نه اتفاقا خودشم میدونه زبونم درازه ی چیزی بگن ی چیزی میگم حالا بیا جعمش کن

حالا تو ام کوتاه بیا برو یه کم برا بابات ناز کن شاید دلشو بدست آوردی ، ولی یادت باشه اوکی شد شیطونی نکنیدا🤣

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

حالا تو ام کوتاه بیا برو یه کم برا بابات ناز کن شاید دلشو بدست آوردی ، ولی یادت باشه اوکی شد شیطونی ...

ب خدا قسم راضی شه شیطونی که هیچ

دستشم نمیگیرم🤣🤣🤣

من بیرون رفتنم با مامانمهولی ی تایمایی باید برم بابام متوجه نشهب خدا 6 ماهه عقدم ی بار تنها نرفتیم‌م ...

بخدا منو شوهرم اینقد غصه میخوریم اینقد ناراحتیم بعد ما شهرمون ۷ ساعت فاصله داره وقتی هم ک بعد چندماه همو ببینیم بازم نمیزارن خیلی ظلمه😔 فقد دعا میکنیم زودتر بریم سرخونه زندگیمون

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

بخدا منو شوهرم اینقد غصه میخوریم اینقد ناراحتیم بعد ما شهرمون ۷ ساعت فاصله داره وقتی هم ک بعد چندماه ...

انشالله عزیزم

اینا فکرشون تو هزار سال پیشه

من رفته بودم خونه بابابزرگم پیر مرد ۸۰ ساله بهم‌گفت بابات دیگه شورش و در اورده خودم باهاش صحبت میکنم

دیگه ببین دیگه