2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره با نامزدم برم شمال

506 بازدید | 56 پست

عقدم دوستان 

تو خیلی چبزا روشن فکره کلا روشن فکره

جز اینکه نمیزاره برم

تازه نامزد تنها نمیره با زن عموم با دخترعمه هام پسرعمه هام عموهام میره

من خودم خجالت کشیدم بگم بهش منم برم

گفتم‌مامانم بگه

گفت

مامانم گفت قبول نکرد ب خدا

چیکار کنم

به قول بهداشت من رد داددددددم

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

* بهتاش

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید می‌ترسه حامله بشی 😂

شوخی کردم ولی خب وقتی نمیزاره بهتر نری بعد عروسی ماه عسل برید دوتایی بهتره با فک و فامیل شوهر احتمالا مسافرت زهرت میشه 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

ما بهداشت میگیم بهش😐😂

بهتاش😐😂

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

شاید می‌ترسه حامله بشی 😂شوخی کردم ولی خب وقتی نمیزاره بهتر نری بعد عروسی ماه عسل برید دوتایی بهتره ...

اتفاقا 

فامیلامون از اینایی ک زیاد ک...بلغور میکنن ممکنه زهرمار آدم بکنن

ولی نامزدم میگه بابات بزاره اونا میپیچونیم با هم میریم در حد شام و ناهار کنارشونیم

اتفاقا ماه عسل تو فکرمه

یتی افتضاح تر از دوران عقد وجود نداره انقدر من از این داستانا داشتم خدا صبرت بده

اخه خیلیارو میبینم‌پدرشون اینجوری نیس

این تو این ی مورد خیلی سخت گیره خیلییییی زیاد اصلا نمیدونم چشه سر آبجیمم اینجوری بود

یتی افتضاح تر از دوران عقد وجود نداره انقدر من از این داستانا داشتم خدا صبرت بده

کلا زندگی با یه مرد کلا بده 😑

بعد ازدواج هم افتضاحه اما دیگه صاحب اختیار هستن و هر جا بخوان برن هر چی بخوان بکنن آزادن کسی چیزی نمیتونه بهشون بگه 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

کلا زندگی با یه مرد کلا بده 😑بعد ازدواج هم افتضاحه اما دیگه صاحب اختیار هستن و هر جا بخوان برن هر چ ...

اره حداقل بعد ازدواج مستقلی     ولی تو عقد بین پدر و شوهر ادم گیر میکنه هیچکدومم درک نمیکنن