2777
2789
عنوان

اتفاق خوب زندگیتون بگید

401 بازدید | 55 پست

یکی از اتفاقای خوب زندگیتونو بگید که با یاداوریش حال دلتون خوش میشه 

نگید ندارم 

نگید واسه خیلی وقت پیشه

فقط بگید

زمان و مکان و کی و کجا مهم نیست وقتی باعث حال خوب میشه 

اگر باعث میشه نسیم شادی از قلبتون بگذره 

تعریف کنید

بچه هام

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نمیاد 

شایدم داشتم

ولی تو ذهنم نمیاد

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

برای دوازده قبل

کسی که دوسش داشتم زنگ زد گفت دو دقیقه دیگه زنگ‌میزنم ‌گوشی بردار چیزی نگو

بعد از پشت گوشی برام آهنگ با گیتار خوند

زمان ما خاص بود

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

الان معلمای ماده 28 میان

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

😁روزی بود که کراشم شماره داد خببب خیلی دوسش داشتم خیلی ذوق کردم یه هفته پیش بود تقریبا 

امروزم فهمیدم رل زد

همین قدر کوتاه بود اون خوشیه من

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵

قبول شدن تو ازمون شهری و ایین نامه برای بار اول 

شاید به طاهر اتفاق خوبی باشه ولی بریا من تبدیل شد به یه خاطره بد ،

عکس گواهیتانممو میبینم حالم خراب میشه 

دلم میخواد بشکنمش 

چون نه پول دارم ماشین بخرم ، نه بابام داره ، نه ماشین میده دستم