2777
2789
عنوان

کسایی سرطانی تو فامیل دارن

260 بازدید | 14 پست

من با چشم خودم معجزه رو دیدم خداروشکر ناامید نشید فقط

شوهر خواهر جوان من سرطان پروستات پیشرفته متاستاز به استخوان تشخیص دادن رفتیم تهران عمل کرد خداروشکر گریدی که تشخیص دادن متوسط و تهران با اسکن مجدد گفتن سرطان به استخوان نزده ما چی کشیدیم فشنگ مثل معجزه شد ازمایشاتش الان همه خوبه بعد عملش الهی واسه همه پیش بیاد

خداروشکر 😍

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام چطور از دکتر آیتی وقت گرفتید؟ ما شهرستان هستیم. پدر منم سرطان پروستات دارن. چه ساعتی و چه روزی ...

سلام ما یه آشنا پیدا کردیم ولی آبجیم میگف باید حضوری برید منشی لش خیلی بد اخلاقه

سلام ما یه آشنا پیدا کردیم ولی آبجیم میگف باید حضوری برید منشی لش خیلی بد اخلاقه

سلام ممنون جواب دادید. منشی زیر میزی میخواد؟ یه جا خوندم یکی نوشته بود به منشی زیرمیزی دادم وقت داد.

ما چون راهمون دور هست باید ۸ ساعت تو راه باشیم. میخواستم ببینم مریض رو همراهمون ببریم یا نه؟! چون اگه برا همون روز وقت نده بردن مریض بی فایده هستش. 

سلام ممنون جواب دادید. منشی زیر میزی میخواد؟ یه جا خوندم یکی نوشته بود به منشی زیرمیزی دادم وقت داد. ...

صبر کن از خواهرم دقیق بپرسم بهت میگم.

واسه عمل جدا از هزینه بیمارستان سکه تو مطب میدن 

ولی واقعا دکتر عالی هست

تازه آمریکا بود یه مدت باید مطمئن بشی هست یا نه 

تهران کسی رو نداری بره مطبش ؟

سلام ممنون جواب دادید. منشی زیر میزی میخواد؟ یه جا خوندم یکی نوشته بود به منشی زیرمیزی دادم وقت داد. ...

پرسیدم میگه زنگ بزن شاید گوشی برداره ولی حضوری خیلی سخت نوبت میده اول اینکه نامه از دکتر دیگه داشته باشید بعد حتما از ساعت ۴ تا ۶ باید تو مطب باشید غیر از این اصلا نوبت نمیده. تازه میگه اگه اینطوری برید شاید اصلا نوبت نده. اول یکی رو بفرست بره نامه هم داشته باشه

دکتر نوروزی هم تعریفشو شنیدم اگه این نشد برید اون