من با چشم خودم معجزه رو دیدم خداروشکر ناامید نشید فقط
شوهر خواهر جوان من سرطان پروستات پیشرفته متاستاز به استخوان تشخیص دادن رفتیم تهران عمل کرد خداروشکر گریدی که تشخیص دادن متوسط و تهران با اسکن مجدد گفتن سرطان به استخوان نزده ما چی کشیدیم فشنگ مثل معجزه شد ازمایشاتش الان همه خوبه بعد عملش الهی واسه همه پیش بیاد
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
سلام چطور از دکتر آیتی وقت گرفتید؟ ما شهرستان هستیم. پدر منم سرطان پروستات دارن. چه ساعتی و چه روزی باید مطب باشیم و چند ساعت معطلی داره؟ همون روز که بریم ویزیت میکنن؟
سلام ممنون جواب دادید. منشی زیر میزی میخواد؟ یه جا خوندم یکی نوشته بود به منشی زیرمیزی دادم وقت داد. ...
پرسیدم میگه زنگ بزن شاید گوشی برداره ولی حضوری خیلی سخت نوبت میده اول اینکه نامه از دکتر دیگه داشته باشید بعد حتما از ساعت ۴ تا ۶ باید تو مطب باشید غیر از این اصلا نوبت نمیده. تازه میگه اگه اینطوری برید شاید اصلا نوبت نده. اول یکی رو بفرست بره نامه هم داشته باشه